IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

9 неща, които радват и дразнят собствениците на Toyota

Сред тях са легендарна надеждност и трудно внедряване на нови технологии

Toyota е най-големият автомобилен производител на планетата, като през годините японската компания е събрала огромна армия от верни фенове. Те са привлечени от качествата на автомобилите на марката, но има и неща, които не се харесват.

Това накара изданието Autonews да посочи 9 неща, които радват или дразнят собствениците на коли на Toyota. Сред тях са както легендарната надеждност, така и трудното внедряване на иновации, които са сред най-характерните черти на автомобилите от марката.

9 неща, които радват и дразнят собствениците на Toyota (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    47 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Еми защото е здрава бе умник.И незнам каква тойота си карал само да не е ярис 1000 кубика.Ако човек е мазохист си взима ауди или бмв на старо.
  • #1
    22 rate up comment 50 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Слаба шумоизолация, мудни двигатели и скоростни кутии, некачествена боя и интериор - е за какво човек да избере Тойота, защото е мазохист ли?! Да не говорим, че в Тойотата за Европа всичко е 100% турско и нам нищо японско в нея, освен името!