IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Във Великобритания откриха гробище на G-Class

Повече от 20 всъдехода оставени да гният на полето (ВИДЕО)

Любопитно видео беше публикувано в интернет, като в него се виждат повече от две дузини Mercedes-Benz G-Class, изоставени в частен имот във Великобритания. Някои от колите са се превърнали в боклук, но има и такива в прилично състояние.


изоставени коли


Не е известно кой и защо е изоставил всъдеходите на произвола на съдбата. При част от тях интериорът е запазен, но от почти всички липсват външни елементи – решетки на радиатора, брони, фарове и мигачи, както и стъкла и прозорци.

Авторът на видеото снима в почти пълен мрак, осветявайки колите с фенерче. Той обяснява, че нарочно е отишъл на паркинга още преди разсъмване, тъй като да стигнеш до там през деня е много трудно.



Освен G-Class-и в различно състояние в това истинско гробище за автомобили могат да се видят и някои по-редки модели на Mercedes - като седанът W114, например. Авторът също явно няма идея за причините, поради които колите са в това състояние и защо никой не се грижи за тях.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500