IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автономното управление ще стане задължително

Константин Конов и Динко Русев от Bosch Engineering Center Sofia пред Bloomberg Tech21

Двигателят с вътрешно горене, който промени планетата и живота ни прец ХХ век, сега изглежда осъден от политиците и от затягащите се екологични мерки. Хиляди компании, които вече век се специализират в развитието му, сега ще трябва да си намерят нови сфери на действие. Някои вече са го сторили и създават решения за бъдещето не къде да е, а в България. Отличен пример е Robert Bosch чрез "Бош Инженеринг Център София".
 
 
Константин Конов, Динко Русев, Bosch
Константин Конов и Динко Русев по време на конференцията Bloomberg Tech21:CarTech
  
  
Лектори на конференцията Bloomberg Tech21:CarTech бяха неговият управляващ директор Константин Конов и инженеринг директорът Динко Русев. С тях разговаряме за бъдещето на автомобилната индустрия в България и как технологиите съвсем скоро ще променят начина, по който ползваме колите си.


8 въпроса за бъдещето на автомобила (ГАЛЕРИЯ):


Пълния запис от конференцията Bloomberg Tech21:CarTech можете да видите тук.

0 от 500
  • #3
    19 rate up comment 6 rate down comment
    До 2 ( преди 2 години )
    Опит за пълен контрол, не го ли схващаш? Правителствата им се иска да контролират всеки, "визионерите" си мислят, че тяхната визия е гениална и всички трябва да се подчиняват на нея...Когато "визията" на правителства и визионери съвпадне се тръгва в тази посоко - тотален контрол и тотално уеднаквяване на всички! Което неминуемо ще доведе до обществени катаклизми, бунтове, войни!В момента в западни свят се прокрадва един мек фашизъм, облечен в лозонга "За ваше добро" ..скоро ще му видим края!
  • #2
    22 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Бъдещето което ни описват звучи ужасно. До сега ние управлявахме машините. А скоро машините ще управляват нас. Какъв е смисълът от всичко това?
  • #1
    34 rate up comment 2 rate down comment
    Олее майко! ( преди 2 години )
    След 5 години в България още няма да имаме читави пътища с качественна маркировка, тоя тръгнал да се хваща на бас за напълно автономни камиони!!! При Казанлък като му спрат 3 каруци индианци и ще го разтоварят "автономно" за 5 мин! Аман от визионери дето нямат връзка с действителността!!!!