IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на Ford Mustang стреля по Corvette заради отказ от състезание

При инцидента другият водач е получил няколко куршума в тялото си, но е оцелял

Полицията в Мемфис (щата Тенеси) издирва свидетели на инцидент, разиграл се преди дни в североизточната част на града. Неизвестен шофьор на син Ford Mustang от 2000 година забелязал на паркинг Chevrolet Corvette от 2005 година и помолил неговия водач да се състезават. Шофьорът на Corvette отказал и получил няколко куршума от пистолет в тялото си.


Ford Mustang


Според местното полицейско управление, водачът на Mustang настоявал двамата да изпробват колите си на близката улица, но другият мъж не се съгласил. Последвал словесен спор, след който шофьорът на Corvette напуснал паркинга. Явно опонентът му могъл да приеме отказа и потеглил след него, като произвел няколко изстрела.

Състоянието на пострадалия не се съобщава, но органите на реда класифицират случилото се като „тежко нападение“, а не убийство, което означава, че шофьорът на Corvette е оцелял въпреки няколкото огнестрелни рани. В доклада на полицията се твърди още, че в Mustang-a е имало двама души, чиято самоличност все още не е установена въпреки записите от уличните камери за наблюдение.

Според органите на реда стрелбата е била предшествана от кратко преследване между двете коли. Водачът на спортния Chevrolet се е опитал да излезе от паркинга, но е бил блокиран от другия автомобил. Той е направил маневра, за да се измъкне, след което е бил настигнат и прострелян няколко пъти.

0 от 500