IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 коли, които явно се уплашиха от Хелоуин

Тези автомобили наистина изглеждат стрeснати от празника

Езическият празник, известен още като нощта срещу Деня на Вси светии, традиционно се празнува в Европа и САЩ, но през последните години става се по-популярен и у нас. Хората явно са привлечени от мистиката около него, като вярват, че Хелоун наистина е нощта, в която границата между световете на хората и духовете изчезва. Според вярванията и легендите, по това време духовете на починали роднини могат да посетят своите наследници.

Как обаче е свързано това с автомобилите? Темата за Хелоун често е застъпвана при различни превозни средства, като за този ден доста подходяща би била една класация за най-грозните коли в историята. Вместо това изданието Motor1 предлага друг подход – автомобили, които изглеждат сякаш да уплашени от Хелоуин и от духовете, които посещават хората на този празник.

5 коли, които явно се уплашиха от Хелоуин (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    Всеки празник, който намира почва по света и у нас явно отговаря на някаква потребност. Лично на мен и на децата ми той създава ентусиазъм за подготовката му и настроение. Какво по-хубаво има от усмивката и доброто настроение. Дали празника идва от Ирландия или от Долно нанагорнище няма никакво значение ако той предизвиква положителни емоции, което е толкова рядко напоследък.
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Аз също влязох да напиша своя коментар защото прочетох заглавието ,свързано с хелоуин. Защо навсякъде се пропагандират американщините , краварските празници , краварския стереотип за нещата от живота и т.н. ? Ние сме Българи. За нас хелоуин НЯМА. Не ни и трябва.
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    За инфо на автора - този ден се почита и у нас и се нарича Задушница!!!
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мен ме стресна тоя Морган с V8
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Браво, добре сте ги подбрали - вярно приличат на уплашени, ако решим да ги разгледаме от тази гл.т.