IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 къщи на колела, които са по-яки от нормален апартамент

Височина от 6 метра, двигател от спортна кола и площадка за херикоптер – тези машини ще ви смаят

Някои модели кемпери с право са наричани „Къщи на колела“. За много хора те все още са екзотика, въпреки че на Запад отдавна са се превърнали в нормален личен транспорт. В Европа техният брой е над 5,5 млн единици, а в САЩ с тях редовно пътуват повече от 40 млн души годишно. Около 1 млн американци дори живеят постоянно в тези машини.

Затова и в днешната подборка избрахме няколко наистина невероятни „Къщи на колела“, които попадат в книгата на рекордите Гинес заради своите особености. Една от тях е с височината на двуетажна къща, а друга има двигател от спортна кола.

5 къщи на колела, които ще ви смаят (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Доста постна статия!!! Как Доблото е по хубаво от който и да е апартамент??? Има доста по-интересни къщи на колела които можеше да покажете!Сега не мога да се сетя за марката. Но къщата на колела се продава с лек автомобил Мерцедес, който се намира в "гаража" на къщата на колела.Който е в нейната най-задна част. Самата къща е на базата на Актрос.
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    batvasko ( преди 2 години )
    Последната снимка с тоя телевизор от деведесе и коя година е?!