IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко може да струва повредено от пожар Bugatti Chiron?

Пораженията са в предната част, докато W16 двигателят не е пострадал (ВИДЕО)

Желаещите да си купят ново Bugatti Chiron трябва да платят над 3 млн долара за хиперколата. Ако искат употребяван автомобил, цената е същата. Производството на Chiron е ограничено до 500 бройки, което го прави едни от редките автомобили на пазара. Затова и покупката на повредена екземпляр може да се окаже доста примамливо предложение, тъй като цената ще е много по-ниска.


Bugatti Chiron


Един такъв Chiron се продава във Флорида. Той е произведен през 2019 година и е получи повреди в предната част от пожар. Според Royalty Exotic Cars, колата, която е принадлежала на известен хип-хоп изпълнител, е била запален с коктейл "Молотов", като са пострадали калника, капака и предното стъкло. Увредени са също компоненти от таблото, както и част от кабелите.

Във видеото се твърди, че пожарът е повредил предна лява стойка на Chiron. Тя също е от карбон и е много важна за здравината на каросерията. Затова и от застрахователната компания са бракували кола и тя трябва да се продава за резервни части, което означава, че дори да бъде ремонтирана, тя няма да може да се движи по обществени пътища.



Това не пречи на екипа на Royalty Exotic Cars да мисли за продажба на автомобила. Компанията е поискала да купи автомобила от застрахователите, но не е приела тяхната оферта от 1,2 млн долара. В списъка с коли, изложени за продажба, както и във видеото, се споменава сума от 345 000 долара.

Проблемът обаче е, че човек не може да си купи Chiron и просто да отиде в магазина за резервни части или да си ги поръча по интернет. Само фаровете на тази кола струва 35 000 долара, да не говорим, че има и по-скъпи детайли, които се правят по поръчка.

Още снимки на пострадалата хиперкола - вижте в галерията:

Снимка и видео: Royalty Exotic Cars


0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Не разбрах ( преди 2 години )
    "Това не пречи на екипа на Royalty Exotic Cars да мисли за продажба на автомобила. Компанията е поискала да купи автомобила от застрахователите, но не е приела тяхната оферта от 1,2 млн долара. В списъка с коли, изложени за продажба, както и във видеото, се споменава сума от 345 000 долара." сега Роялтито купило ли е бугатито или не ?Хем са е пуснали за 345 палки хем са отказали да я закупят за милион и 200
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Коктейл ***, САЩ, гангстерски войни....