IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Моделите на BMW, които феновете приеха на нож

Дизайнът на тези автомобили предизвиква големи спорове и това невинаги е заради решетката

Преди няколко дни компанията BMW представи второто поколение на компактния ван 2-Series Active Tourer. Той е в новия фирмен стил на марката, като получава иновационен интериор и предлага избор от бензинови и дизелови двигатели, а също така и хибридни агрегати. За 7 години феновете на марката свикнаха с този модел и забравиха, че той е е един от "неистинските" представители на бранда.

С помощта на изданието си Motor нека си припомним най-известните примери от историята на BMW, в които нейните творения предизвикват огромни спорове и се приемат на нож дори от най-големите фенове на баварския производител.

Моделите на BMW, които феновете приеха на нож (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Еее ( преди 2 години )
    Голямо мрънкане за тази решетка! Те хората си го казаха - очертава се основния ни пазар да е Китай, там човек като изсипе 100 000 евро за кола иска да парадира с нея, иска да го забелязват. Какво са ревнали всички - 90% от мрънкащите, особенни пък в БГ ще си купят коли с тия грозните ноздри след има няма 10 години!
  • #6
    0 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    не се сещам за модел на бмв което да не провокира феновете си
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    до 5Съгласен съм с всичко, освен с факта, че Z8 не е дело на Бенгъл а на Хенрик Фискър.
  • #4
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Модели като Е36 компакт, ако не са с най-ниското ниво на оборудване не изглеждат никак зле. Особено предвид годините в които са произведени и като бъдат съпоставени до други модели от ерата. 323ti е много повече кола от Golf 3 GTi или VR6. А за Бенгъл, реално само Е65 му е лошата кола, като при фейса изглежда много по-добре. Вижте на Z8 или хубаво Е46 което е запазено и с екстрите колко свежо изглежда. Цените на вторичния пазар в Западна Европа говорят сами по себе си за моделите на БМВ.
  • #3
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    И 99% от тия грозни за масовият потребител модели станаха култови с немалка фенска маса. Цената им на старо расте и все такива неща се случват дето опровергават мърморковците. БМВ не е Ваген Груп. Няма как да пуснат нещо като Голф и Пасат дето баба и внуче да си ги купят нови(през да речем 10 години) , ще се объркат коя на кого е. Абе смелостта не е за всеки, не е за масите. БМВ Ви предлагат много ясно позициониран продукт, който да ви дистанцира от масите. И масите това няма да го разберат.
  • #2
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    А миниванът Tourer e просто отговор на А и Б класата на Мерцедес, защото БМВ нямаха кола в този сегмент!
  • #1
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    Специално за Е 36 компак, това не е вярно. След Е 30, серията Е 36 изглеждаше страхотно. Това беше нова дизайнерска генерация в моделите им. Обратната захапка на решетката премина в обратен наклон и даде по-аеродинамична и спортна форма. По-високата (ритната) задница даде по-устремен вид на купето в сравнение със седана Е 36.