IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ли ще изглежда новото BMW 7-Series?

Флагманът на баварците ще смени поколенията през 2023 година

Новото поколение на флагмана на BMW – луксозният седан 7-Series, ще излезе на пазара през 2023 година, като тестовите прототипи на модела вече бяха заснети по пътищата на Германия. От тях може да се добие малка представа за външния вид на автомобила, но някои дизайнери вече предлагат свое виждане за това.


BMW


Още при фейслифта на сегашната генерация става ясно, че 7-Series ще следва стила с масивна решетка на радиатора, който ще бъде продължен и при новия модел. Седанът ще получи по-тънки фарове с LED и лазерни светлини, което ще позволи на дизайнерите да променят още повече външността на автомобила.

Твърди си, че разработката на лимузината е започната от вече бившия главен дизайнер на BMW - Йозеф Кабан. Сега неговият наследник Домагой Дукец ще има тежката задача да избере най-добрите идеи и да ги материализира в един нов автомобил, който трябва да следва стила на предшественика си, но едновременно с това да покаже и нещо напълно нова на света.


BMW 7-Series


Показаните тук изображения са на независимия художник BMW43 и илюстрират неговото виждане за новата „седмица“. Благодарение на напредъка на LED-технологиите, машината е с малки и тесни светлини, в това число и фарове за мъгла, като явно времето ще реши, дали този подход е правилен или не.

По-важното е, че новото BMW 7-Series да първи път ще се предлага в изцяло електрическа версия, която ще бъде отговорът на баварците на Mercedes-Benz EQS. Очаква се, че i7 M60, както ще се казва седанът на ток, ще получи задвижваща система с мощност 700 к.с. Той ще бъде оборудван с батерията с капацитет 120 кВт/ч, както и с автопилот от трето ниво.

Снимки: Twitter

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Кръвна група бмв ( преди 1 година )
    Авторе,Това бмв вече в производство от юли 2022 г.
  • #10
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Провинциалист ( преди 2 години )
    Много отвратителни са новите им маски.
  • #9
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    В интерес на истината редно е да се потвърди, че има напечени от слънцето.Но за сметка на това владеят разни щикозни думички като рендър и камуфлаж. Е, още не могат да вденат, че за да се разбере смисълът на даден текст, трябва четене и то задължително четене до края на материала, иначе всичко се компрометира. За сведение, още преди 3 месеца излязоха в тубата и на други места доста ясни видеа.https://***.youtube.com/watch?v=dTYO8Xd5iXk, също https://***.youtube.com/watch?v=oqJF0DdxAKI.
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    до 7 ( преди 2 години )
    слънчицето ли те е понапекло? Всички нормални издания правят рендъри на базата на камуфлажните версии. Какво може да видиш от камуфлажа? и откъде да знаеш кое е от новата кола и кое е просто муле? Много често такива рендъри са познавали почти точно как ще изглежда окончателния модел. Пък като не ти харесва, не чети бе, не си длъжен.
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Заглавието завършва с въпросителен знак. Това добре. Защо, обаче, при наличие на реални тестови прототипи, които вече нееднократно са засичани по пътищата на Германия (все твърдения от статията), тук ни занимават с творческите прозрения на някакъв тотално анонимен независим художник (дори не е дизайнер), който дори си няма има, а само никнейм. Аутомедия, в търсене на кликания вие буквално се подигравате с аудиторията си!
  • #6
    5 rate up comment 14 rate down comment
    Рено ентусиаст ( преди 2 години )
    По голяма диapия от дизайна на това бмв не съм виждал
  • #5
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Car guy ( преди 2 години )
    Не разбирам защо по статии за истински коли пишат фенове на производители на тоалетна хартия. Баварската си е чук и скоро ще напипат новото поколение дизайн, дето си е тяхна запазена марка. Аз няколко пъти карах рено в живота си всеки път получавах обриви, два пъти диария и три пъти повръщане. Личния лекар каза да спра да си правя експерименти, че в един момент уврежданията ставали необратими. Надявам се да съм спрял навреме.
  • #4
    5 rate up comment 19 rate down comment
    Рено ентусиаст ( преди 2 години )
    Няма нещо което да ме напушва повече от недоразумението наречено БМВ
  • #3
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Ха ха ха! ( преди 2 години )
    Само като видиш нещо такова: "Рено ентусиаст" и те напушва един смях ...)))))))))))))
  • #2
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Все пак това е визия на новата 7-ца, но представена от независим дизайнер което озночава че, серийният модел може да има далеч по различен външен вид от този рендер.