IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW представи специални X5, X6 и X7

Версиите Black Vermilion и Frozen Metalic предлагат уникални цветове и оборудване

С близо 250 000 продадени екземпляра по целия свят само през 2020 година трите модела – BMW X5, X6 и X7, са с огромен принос за успехите на марката по цял свят. Сега баварският производител пуска на пазара специални версии - Black Vermilion за X5 и X6, както и Frozen Metalic за X7, като те вече могат да бъдат поръчани, а продажбите им стартират през август.


BMW X5 и BMW X6 Black Vermilion


Основното, на което дизайнерите на BMW са заложили при Edition Black Vermilion са преливането между черно и червено. Моделите от серията са с двойна бъбрековидна решетка с червени пластини е в ефектен контраст със специалното лаково покритие BMW Individual Frozen Black metallic.

При BMW X6 Black Vermilion този визуален акцент е особено ярък в комбинация с осветената бъбрековидна радиаторна решетка Iconic Glow. Характерната визия на предната част е подчертана от светлините Shadow Line с допълнителни сини X-елементи. Двата модела има и спортен (М) пакет, който включва и специфични предна и задна броня, 22-цолови алуминиеви джанти и спортни спирачки с червен гланц.


BMW X5 и BMW X6 Black Vermilion


Интериорът на BMW X5 и BMW X6 Black Vermilion изглежда особено изискано и благодарение на алкантарата на тавана, а ексклузивността на лимитирания модел се подчертава от логото Edition на капака на поставките за чаши. Сред акцентите са още кристални апликации на iDrive контролера, на селектора на автоматичната трансмисия и на бутона Старт/Стоп, както и интериорните лайстни от фино дърво с алуминиеви елементи.

Водачът и пътникът до него се разполагат на комфортни седалки с множество възможности за регулиране. Кожата в салона е Merino Black, като е комбинирана с червени декоративни шевове на предните места. При BMW X5 Black Vermilion червени акценти има и на задните седалки. В червен цвят са и кантовете на предните и задните стелки.


BMW X5 и BMW X6 Black Vermilion


На свой ред лимитираното BMW X7 Edition се отличава със специалното лаково покритие BMW Individual Frozen Black metallic, но при него липсват детайлите в контрастен цвят. В оборудването на модела влизат 22-цолови джанти и сиви спирачни апарати с червен гланц. Те са комбинирани с допълнителен M спортен пакет, като така дългият 5,15 метра и широк над 2 метра автомобил изглежда още по-внушително.

В интериора на BMWX7 Edition в цвят Frozen Black също има алкантара на тавана, кристални апликации и слънце-защитното остъкляване, което е налице и при BMW X5 Black Vermilion.

Още снимки на специалните версии на трите модела - вижте в галерията:

Автомобилите от специалните серии ще се предлагат с всички налични двигатели за съответния модел. Цените за Германия стартират от 93 200 евро за BMW X5 Black Vermilion, 100 700 евро за BMW X6 Black Vermilion и 108 700 евро за BMW X7 в цвят Frozen Black metallic (с включен ДДС от 19 %).

Снимки: BMW

0 от 500