IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите творения на BMW Technik в историята

Какво могат да направят инженерите, ако не са ограничени?

През 80-те години на миналия век конкуренцията между германските премиум-марки е особено оспорвано. За да изпревари конкурентите си, BMW реши да създаде специален изследователски център - BMW Technik GmbH. Там инженерите имат пълна свобода на действие, за да могат да реализират своите най-невероятни идеи.

В резултат на това се появяват най-добрите концептуални модели на баварската марка. Те са забележителни най-вече с технологиите, с които разполагат. Някои от тях се появяват за първи път, като след това се използват и за серийно модели на BMW=
 
    
Най-добрите концепции на BMW (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    11 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Поредното потвърждение, че автомобилът в съвременният му вид си е германско изобретение!! Колкото и да се напъват някои - това е истината!
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Като ги гледам ... ( преди 2 години )
    добре, че са ограниченията!
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Пропуснали сте новата тойота супра.
  • #2
    2 rate up comment 11 rate down comment
    Джеймс ( преди 2 години )
    Бклуци сър
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    джъст -А- мен=BMG! ( преди 2 години )
    И... съответно ЛИПСВА и не са показали най-крассивата и най-значимата дизайнерска концептуална визия /на всички времена - не само според мен!!/, и именно: ELEGANCE VISION от началото на този век - този модел с вдигащите се като крилата на пеперуда врати - прекрасна гледка, грабваща дъха ти от раз!!! Но за съжаление не виде бел свят този концепт, независимо че цената му бе приемлива-някъде към 150 хилки в ЕВРОСи!!!