IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW 5-Series получава "нормална" решетка

Следващото поколение на седана дебютира догодина

С пристигането на новата 4-Series, дизайнът на BMW направи своята революция. Това определено не се хареса на всички, най-вече заради новата решетка на радиатора при спортните M3 и M4, която беше приета "на нож" дори от феновете на марката.


BMW 5-Series


Германският производител вече обяви, че няма да спре с промените по дизайна на автомобилите, като те ще бъдат в различни направление. Сега баварците подготвят ново поколение на 5-Series, като то ще бъде в традиционния стил и ще се различава от последните модели на марката. А това означава, че седанът няма да получи голяма решетка на радиатора. Вместо това, в BMW ще заложат на по-хомогенен елемент в стила на предишните поколения.

Според информациите, дизайнът на 5-Series няма да бъде променян кардинално, тъй като в BMW искат да запазят интереса към един от най-популярните си модели. Новото поколение на автомобила ще се появи в края на 2022 година, като до голяма степен (основни в интериора) ще повтаря следващата 7-Series, която трябва да излезе по-рано. През 2023 година ще се появи и изцяло електрически вариант на "петицата", като той ще използва задвижващата система и батерия от BMW i4 и iX.


BMW 5-Series


Едновременно с това в BMW работят и над нов SUV, като негови тестови прототипи вече бяха засичани на няколко пъти по пътищата на Германия. Той ще получи версия M, която ще бъде и най-мощното серийно BMW, произвеждано някога. Благодарение на хибридната си система, то ще развива около 750 к.с.

Снимка: Motor1

0 от 500