IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колите на Джеймс Бонд, които ще ви изненадат!

Агент 007 е използвал не само харизматични и мощни спортни автомобили

Само преди дни планетата отбеляза световния ден на Джеймс Бонд, като по кината се върти 25-ия филм за английския шпионин - "Не е време за умиране". Той трябваше да излезе още през ноември миналата година, но пандемията от коронавирус обърка плановете и премиерата първоначално беше отложена за април, а след това и за есента.


Land Rover Series III


Паузата накара скучаещите фенове на филмите за Бонд да си намерят други занимания. Едно от тях беше да се изучи цялата информация за филма и дори тези, които не се интересуват от автомобили, разбраха, че в него героят на Даниел Крейг се придвижва с автентичен всъдеход Land Rover Series III. Това е странен избор за персонаж, чийто образ се асоциира с коли на Aston Martin и BMW.

Оказва се обаче, че назад във времето на агент 007 му се е налагало да шофира и други автомобили, които никой не би свързал с него. За два от тях, най-вероятно, знаят само най-големите фенове на филмите за Джеймс Бонд.

7 коли на Джеймс Бонд, които ще ви изненадат (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500