IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 коли-мечти и техните по-евтини алтернативи

Понякога за 2 или 3 пъти по-малко пари човек може да изпита същото удоволствие

Всеки шофьор си има автомобил, в който е влюбен. За някои това е мощна суперкола, видяна в списание или филм. За други е луксозен седан, който предлага невероятни комфорт и удобство, а за трети - голям всъдеход, с който може да се придвижваш там, където няма пътища. Малцина обаче са тези, които сбъдват мечтата си и се сдобиват с автомобила, в който са влюбени. Причината почти винаги е, че той е много скъп и за да го притежава човек, трябва да спечели от лотарията.


Audi Q8 RS vs Urus


С годините обаче разликата в качеството и производителността между най-скъпите и по-достъпните на цена модели намалява. Конкуренцията в автомобилната индустрия става все по-ожесточена, като битката е за всеки клиент. А от това печелят хората. Например, някой не може да си позволи Ferrari или Rolls Royce, но може да си купи Acura или Genesis, които също ще предизвикат емоция на човека зад волана, но на по-ниска цена.

Ето 10 такива примера, подбрани от изданието Road and Track, като трябва да уточним, че тук идеята не е да се сравняват двата модела, а да се покаже, че за 2, 3 и дори 5 пъти по-малко пари може да се намери автомобил, който да доставя също страхотно удоволствие.

10 коли-мечта и техните по-евтини алтернативи (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500