IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шефът на Jeep се подигра на Ford

Проблемите с покрива на Bronco определено забавляват големия конкурент

Различни проблеми с качеството на производство на възродения Bronco през последните месеци определено създават сериозни ядове на Ford. Повърхността на покрива се покрива с петна, а вътрешната тапицерия не е поставена както трябва, тъй като не е равна по краищата и се деформира на местата за закрепване. Във Ford решиха да сменят всички покриви, а конкуренти в лицето на Jeep започнаха да им се подиграват открито.


Ford Bronco


В интервю за изданието Detroit News шефът на Jeep в САЩ - Джим Морисън, не пропусна да отбележи проблемите на своя главен конкурент. "Синоптиците обещават дъжд в събота, така че няма да видим нито един Bronco на пътя през уикенда", каза топ-мениджърът, управляваше хибридния всъдеход Wrangler 4xe.

Именно възроденият Ford Bronco е определян като "първия от години истински конкурент на Jeep Wrangler", но Морисън е сигурен, че собствениците на Jeep ще останат лоялни към марката и няма да прибегнат до услужите на Ford.

"Тази любов на всеки купувач към нашата марка и общността, което представлява тя, няма как да бъде копирана от конкурентите. В момента общността на собствениците на Jeep наброява над 3 млн души, така че проблеми може да се появят след около 80 години, но аз не вярвам", допълни шефът на Jeep.

В същото време от Ford обявиха, че са променили договора си с доставчика на твърдите покриви за Bronco, като той вече ще гарантира качество в съответствие с изискванията.

Снимка: Ford

0 от 500