IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На пазара се появиха и катастрофирали Bronco

Интересът към възродените всъдеходи на Ford е огромен, а количествата не стигат

Когато Ford представи възродения си всъдеход Bronco и компактния дериват Bronco Sport миналата година се очакваше интересът към двете машини да е голям. Но никой не си и представяше, че почти всички предварителни заявки ще се превърнат в реални покупки на някоя от двете машини.


ford bronco sport


И докато по-коравият вариант на Bronco логично се радваше на по-голям интерес, то и „по-паркетната” версия Bronco Sport също започна да попада в полезрението на все повече клиенти. Търсенето се повиши дотолкова, че Ford се принуди да предаде на клиенти дори предсерийни версии на машините си.

Скоро след като стартираха доставките на Ford Bronco Sport, вече са налице и първите катастрофирали машини. И не само това – няколко от тях вече се предлагат на търгове, като са с различна степен на повреди. Според специалисти, интересът към тях е огромен, най-малкото за да може да се набавят оригинални резервни части от практически нови коли.


ford bronco sport


Първият ударен автомобил, качен в сайт за онлайн аукциони е с пробег от едва 1530 км. Всъдеходъът е блъснат отзад, като извън това е в отлична кондиция. Или, ако бъде докаран на Горубляне, след съответния ремонт ще бъде описан като „неразличим от нов”.

Най-тежко пострадалата от шестте машини пуснати на търг е от модификацията Big Bend. Автомобилът е претърпял няколкократно обръщане, след което се е запалил. От него едва ли ще могат да се спасят кой знае колко части, но пък ще се продаде за доста ниска сума.

Сред останалите обявени за продажба всъдеходи Bronco Sport има машини с пробег от 500 до 3000 км, като са жертви на по-лек или по-силен челен удар. Може да ги разгледате в галерията:

0 от 500