IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 съперника на възродения Ford Bronco

Има ли алтернатива на най-харизматичния всъдеход в днешно време?

Както сигурно се досещате, новият Ford Bronco няма много конкуренти - дори и на родния си американски пазар. Всъщност, приключенски автомобил, който не се превръща в жертва на маркетинговите увещания още при първия път, когато напуснете асфалтирания път, е трудно да се намери. Алтернативи на Bronco са истинските офроуд модели като Jeep Wrangler, Land Rover Defender и Toyota 4Runner. Всички останали са с доста резерви. Независимо от това, Motor се опита да състави поне някакъв списък и да сравни възможностите на всъдеходите, дори "на хартия".

Конкурентите на Ford Bronco - галерия:

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Патрул за 36 к? ( преди 2 години )
    Вие бодете ли се, У61 е около 10...майкооо....
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    Да има и такива, които дават и 200 000.00 лв, за некви СУВ -ве без да ги вкарват в калта. За справка новият Форд Бронко, за разлика от тях, в Америка тръгва от 28 500.00 долара и е направен и за калта /предимно/ и за навсякъде !!!
  • #1
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Редактора, ако си мисли, че само в Българя, който има Мерцедес Г клас / от новите/ няма да го вкара в калта...мога да му кажа , че е в голяма грешка и ако си мисли, че някой американец или немец ще даде 200 000 лева за кола дето ще я чупи и дере по пресечени местности!!!!