IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 впечатляващи, но ненужни функции в колите на BMW

Тези технологии наистива са новаторски, но няма шанс да преобърнат света

Преди няколко дни ви представихме 10 наистина впечатляващи функции в автомобилите на Mercedes-Benz, които, според колегите ни от изданието Motor1, са безполезни. Сега идва ред и на големия конкурент на производителя от Щутгарт - BMW, който също произвежда страхотни автомобили, натъпкани с всевъзможни технологии.

При тях също прави впечатление огромния брой електронни системи, като с тях BMW дори превъзхожда своите съперници. И в случая не става дума за действително полезни изобретения като лазерните фарове, например. Или пък за кристалния лост за смяна на предавките, чиято единствена функция е чисто естетическа, а за технологии, създадени да удивят света. Те обаче се ползват от не повече от 10% от шофьорите (отново уточняваме, че това е мнение, с което не всеки трябва да бъде съгласен).

10 впечатляващи, но ненужни функции в колите на BMW (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #11
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    То е ясно, че се чудите за какво да пишете. И ви се получава. Статията е тотално с обратен ефект, но е много информативна и полезна. Получила се е страхотна реклама на БМВ. Аз карам по стара баварка, но с гордост научих колко практични и полезни неща се измислят и , сигурен съм, щом е БМВ тия неща са изпипани и работят. БМВ не е Тесла все пак. Винаги съм уважавал фирмите, който мислят как да улеснят свойте потребители. И не забравяйте, със и без тези благини, кефа да караш БМВ си остава.
  • #10
    1 rate up comment 1 rate down comment
    И.а ( преди 2 години )
    Нощното виждане мисля че първи го вкараха s class.
  • #9
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Няма как човек каращ голф 4 , чудейки се постоянно дали дръжката на вратата пак ще се счупи или бутона за прозорците ще пропадне . Да се качи за един ден на Х7 Black eddition (примерно защото там е кристалният лост задължително) и да напише тази статия . И това да се приема за обективно . Саберете 20 човека закупили висок клас БМВ преди 12 месеца и това ще е статия . То нали не , че имате собствена статия някъде всичко е копи , превод , пейст .П.С.мястото за писане е кът няма къде да обясня за
  • #8
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Мале мале ( преди 2 години )
    Тоя никога не се е докосвал до тези екстри. Занимавам се с коли и обожавам БМВ, просто защото са много добри в това да поддържат тяхното мото "Радостта от шофирането". Всяка от тези екстри прави интеграцията с колата далеч по-вълнуваща и тоя дето е писал статията си няма никаква идея
  • #7
    13 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Аз пък съм изключително доволен от 360 градусовата камера за заден ход и от адаптивния круиз контрол. В никалъя случай не бих определил тези екстри като излишни.
  • #6
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Напълно вярно, напълно ненужни неща, начело със заводската навигация, хапчето е горчиво за хората без мигачи.
  • #5
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Ха ха ха! ( преди 2 години )
    Такива "статийки" са мехлем за изстрадалите душички на неуДачниците! ))))))))))
  • #4
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Ад ( преди 2 години )
    Този който е писал статията явно никога не ги е виждал тези екстри на живо. Всички са доста полезни и имат смисъл, освен нощното виждане.
  • #3
    7 rate up comment 18 rate down comment
    Бат Рамбо ( преди 2 години )
    Тези от редкцията явно не са се докосвали до тези екстри и затова са написали тези глупости.Управление с жестове на музиката трябва да се въведе със закон и ще спести човешки животи поради отвличането на вниманието.
  • #2
    26 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Чудя се дали , някой си е правил труда да пребои , колко ненужни и безмислени статии сте пускали? За грешни се знае - всяка една:)))