IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те сериозни недостатъка на най-бързата Tesla

Проблемът на Model S Plaid далеч не е само в абсурдния волан, твърдят експертите от Edmunds

Новата Tesla Model S Plaid е не само най-бързият автомобил на компанията, но и според някои най-бързата серийна кола изобщо. В средите на инфлуенсърите тя предизвика небивал възторг: Дъг ДеМуро я обяви за най-добрата кола в света, а актьорът Джейсън Камиса пожела късмет на Bugatti, Bentley и Rolls-Royce в опита да настигнат Tesla, защото "доста ще им трябва".
    
     

    
     
Как обаче изглежда електрическата хипермашина в очите на професионалните автомобилни журналисти? Уважаваното американско издание Edmunds направи детайлни тестове на автомобила (взет под наем, а не предоставен от фирмата) на собствената си тестова писта. Заключението, представено от Алистър Уийвър, никак не е ласкав за Tesla: тази кола е "Чисто прахосване на пари".
  
   
Кои са главните минуси на Plaid според Еdmunds (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #43
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Ал ( преди 2 години )
    Бокл*к
  • #42
    12 rate up comment 8 rate down comment
    TSLA ( преди 2 години )
    #50 броя общи приказки, другарю водач. 18.09.2021 DragTimes: Plaid vs McLaren 765LT - 3 старта. Макларън пада с цяла секунда....щото било 32 градуса. Това е реалността. Най-бързата серийна кола от 0 до 260 (за момента) в историята на автомобила е... вече казахме коя. 2 тона шлеп с 2 багажника. В реалния живот шанс има само някое Ламбо с 2 турбини 1400 коня, на което собственикът вече е прежалил мотора и/или съединителя. 4 сек. от 100 до 200. Изпреварваш с мисъл.
  • #41
    5 rate up comment 5 rate down comment
    До 48 ( преди 2 години )
    Абе !Нали за тестове говореше до сега бе, времето на тесла на ринга и т.н. срещу времето на Бугати?!Ко стана сега, изведнъж за любителски тръгна да говориш??Ай ходи любителски да стигнеш времето на Тесла дето цитираш бе недорсляк!!Сам взе да се оплиташ в глупостите си!!!Ти наблюдавал ли си любителски обиколки на собственици на Бугати?Знаеш ли,че Бугати им предлага екип механици,подръжка,цял бокс като на състезание?Ще тръгне някой с кола за 2 мил,да пълни от бензиностанция през 3 обиколки
  • #40
    12 rate up comment 3 rate down comment
    то така... ( преди 2 години )
    може да се намерят и по 120 недостатъка на всяка кола! въпросът е кой и за какво плаща - в случая най-големите замърсители и престапници на земята - петролните конгломерати!
  • #39
    15 rate up comment 16 rate down comment
    TSLA ( преди 2 години )
    Tesla Plaid Channel - 1000 драг старта без подгреви и пистови режими. Нещо, което нежният мрънльo от статията не знае - обикновено мачкане на газта без Drag Strip Mode дава много ниски деветки без никакви приготовления и на цената на 3% заряд на старт. Когато някой громoлник реализира 1000 старта, без да му изтекат чорбите, да роди карaнтия и да излезе буталото да види кой кара колата, тогава ще вибрирате от радост. Дотогава сте стандартни гумени философи.
  • #38
    10 rate up comment 5 rate down comment
    До 46 ( преди 2 години )
    Абе смотан, кой любител ще тръгне там с цистерна бе? Ти чуваш ли се какво пишеш? С Ф1 тръгнал да сравнява! Тук става въпрос за любителски коли! Ти да си видял, някой любител там с цистерна отстрани! Големи интелекти в тоя форум!
  • #37
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Муахаха ( преди 2 години )
    VAYK - ти сериозно ли вярваш,че САЩ и НАСА ще разчитат на Мъск да им дърпа космическата програмам?!?Или не е обратно - да го използват за продхранване на американската мечта!Мъск чувал ли си го как и какво говори в моментите когато му изпуснат юздите?!?!До колкото този човек е кукла на конци е измамник!А е визионер колкото едни други визионери бяха,докато не се оказаха са щатни сътрудници на ФБР и доведоха до това,че всеки в джоба си има GPS и пръстовите отпечатаци са шернати в стотици аппове!
  • #36
    5 rate up comment 10 rate down comment
    До 41 ( преди 2 години )
    Абе ***, едно време Ф1 като беше на ринга и те ходиха от Шела да зареждат! Как може да си толкова огрничен бе нодорасляк! Трябва ти една малка цистерна с помпа за повишено налягане за да зареждаш тестов или състезателен автомобил в бокса!Ти на Ринга стъпвал ли си някога бе?!? Всички тестове там всеки ден ги редят през 3 обиколки на бензиностанциите наоколо, нали?!? Абе бива ограничена фенщина, ама това минава всички граници!!!
  • #35
    8 rate up comment 12 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    VAYK - следобедната молитва свърш ли та сте изпълзяли тесларчетата ;) 90% от служителите в Спейс Х са бивши служители на НАСА, финансирането стщо е от НАСА - когато говориш за този ИЗМАМНИК, поставяй нещата в обратния ред - ТОЙ се възползва от "щедростта" на НАСА и цуца чичо Сам, а не обратното :) Заради тия еретични мисли, кажи на вечерната литургия една молитва повече докато биеш чело пред плаката на бандита кумир ;)
  • #34
    11 rate up comment 11 rate down comment
    VAYK ( преди 2 години )
    Мъск бил измамник чета....кажи го на НАСА чиято космическа програма върви само благодарение на него! И влез да се поинтересуваш какво се подготвя за тестове в Бока Чика, в момента като плямпаш за Илън Мъск:))