IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сглобено от крадени коли BMW M3 беше унищожено

За направата на това комби са използвани детайли от поне 4 автомобила (ВИДЕО)

Полицията във Великобритания конфискува необичайно BMW M3 Touring. Официално германският производител все още не е направил такова комби, но собственикът на колата е решил да я сглоби сам, като е използвал детайли от крадени коли , съобщава Carscoops.


BMW M3 за скрап


Самият автомобил изглежда великолепно, но конструкцията му е опасна, обявиха от полицията решението си за унищожаване на колата. Оказва се, че за нейната направа са използвани детайли от поне четири BMW 3-Series. Две от тях са били обявени за издирване, като от всички на конфискуваната кола са премахнати VIN-номерата.

В крайна сметка е било решено, че автомобилът трябва да бъде унищожен, като за целта е използван специален кран, а видео с превръщането на BMW M3 Touring в скрап беше записано на видео, което се появи и в YouTube.



Съвсем наскоро властите във Великобритания унищожиха и конфискувано Ferrari 458 Spider. Спортната кола на стойност 280 000 беше превърната в купчина желязо, след като се оказа, че нейният шофьор няма документи на автомобила. По-късно собственикът обяви, че е купил колата от аукцион, но докато доказваше това, автомобилът беше унищожен.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500