IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 европейски спортни коли, които се продават по-зле от очакваното

Тези модели се сблъскаха с различни проблеми и това се отрази резултатите им

Спортните автомобили винаги са привличали хората с бензин в кръвта. Те са мощни, бързи и елегантни, така че няма как някой да изпитва отвращение към тях. Дори и сред тях обаче има модели, които дори най-големите фенове на високите скорости предпочитат да избягват по една или друга причина.

Следващите 10 модела в този списък са точно такива. Те са създадени от именити автомобили компании от Европа, които отдавна са се утвърдили на пазара. Всяка от тях обаче някакъв недостатък и това се отразява на нейните продажби, които са по-ниски от очакваното.

10 европейски спортни коли, които се продават по-зле от очакваното (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    22 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Нещо пак от пръстите изсмукано........., петъчно. 4 врата кола не изглежда спортна, пък друга 4 врата е спортна, пък Алфата имала по-добри конглокенти, Ферарито било женско, нищо конкретно за продажби и цифри. В други статии ТТ-то е едвва ли не икона, тука остаряло и грозно.... Приятен викенд, нещо по-добро подгответе за понеделник.