IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Скок над ручей с пикап със 712 к.с. излезе 53 000 долара

Толкова е глобата на американски блогър за замърсяване на поток

Блогърът Street Speed 717 (Майкъл Хисонг), който през пролетта на тази година прелетя с RAN 1500 TRX със 712 к.с., беше признат за виновен в нарушение на границите на водните ресурси, тяхното замърсяване и неправилно използване. Общата глоба по 18-те обвинения е 53 000 долара, които Хисонг вече е платил. Той ще се включи и в ускорение програма за реабилитация, за да избегне углавно наказание.


блогър


В Пенсилвания нарушението на границите на водните ресурси, тяхното замърсяване и неправилно използване попадат под ударите на общо производство (Summary offence), което е най-малкото от наказуемите от закона деяния. Още през пролетта срещу блогъра Street Speed 717 бяха заведени общо 18 дела, като ищец по делото е Комисията по риболов на щата Пенсилвания.

Във видеото се вижда, че RAM 1500 TRX щурмува малък поток, намиращ се на частна територия. Той е приток на реката До Ран Крийк, която е обществена собственост собственост и се охранява от закона.



Заради това Хисонг беше признат за виновен и получи глоба в размер на 53 000 долара. Блогърът се присъедини към програма за ускорена реабилитация, което го спасява от углавно производство, тъй като това е първото подобно нарушение.

И ако за Хисонг нещата приключиха сравнително удачно, то друг блогър, известен като Pog, имаше по-малко късмет. Той успя да разбие чисто нов MINI John Cooper Works GP, без дори да излезе от дома си.


блогър


Колата, чийто тираж е 3000 единици, беше докарана в дома на блогъра в огромен дървен сандък. Намиращият се в изолация заради коронавируса Pog реши да направи едно кръгче на поляната пред къщата, което завърши с разбиване на спортния хечбек.

Снимка и видео: York Daily Record

0 от 500