IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блогър се опита да вземе книжка на автопилот

Номерът не мина, тъй като автомобилът издаде измамата (ВИДЕО)

Популярният канадския блогър Кош, който има собствен канал в YouTube, се опита да си върне шофьорската книжка с помощта на автопилота на неговата Tesla. Канадецът остана без документ за управление на автомобила заради много нарушения и от полицията го накараха да се яви на проверовъчен, за да докаже, че не е опасен на пътя.


автопилот


И тъй като публикуването на забавни видео е основното занятие на Кош, той реши, че мине теста с помощта на автопилота на Tesla. Блогърът се надявал, че инструкторът в колата не е наясно с технологиите и няма да разбере. Още повече, че изпитът се е състоял от кратко преминаване по улиците на града.

Трябва да се отбележи, че при смяна на режима колите на Tesla издават звуков сигнал, а на приборния панел се появява малко синьо кръгче. Инструкторът в автомобила първоначално не реагирал и Кош решил, че номерът му е минал. След края на изпита обаче проверяващият решил да провери, какво означава малкия символ и блогърът трябвало да си признае.



Инструкторът се посъветвал с полицаи и свои колеги, след което скъсал канадеца. Кош се опитал да се оправдае, че през 99% от времето е карал той, но това не му помогнало. И засега блогърът остава без книжка, като ще може да се яви още 3 пъти. Следващият му опит ще е след 2 седмици.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500