IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блогър получи 18 криминални обвинения заради видео

Проблемът е в триковете, които мъжът изпълнява със своя Ram 1500 TRX

В своите видеа YouTube-блогърът Street Speed 717 често показва впечатляващи изпълнение с автомобили, но този път мъжът го загази сериозно сериозно. В последните си два клипа той се е снимал, докато прелита над малки реки или преминава с големия си пикап, което му донесе неприятности.


пикап, нарушения


Блогърът твърди, че снимките са правени в частна територия, но Комисията на Пенсилвания по риболов и лодки (PFBC) не му вярва. Веднага, след като младият човек публикувал видеата в интернет, са му повдигнати общо 18 криминалния обвинения.

Две от тях са за нарушаване целостта на пътища и водоразделни зони, шест са за замърсяване на водата, други шест - за запушване на канали, а четири са неправомерно използване на имущество и водоеми.



Любителят на офроуда твърди, че пикапът му Ram 1500 TRX, е в изрядно техническо състояние и от него не изтичат никакви течности, които да замърсяват. Освен това, по думите му, в рекичките, през които е карал, няма риба или други обитатели, чийто хабитат е бил нарушен.

Засега няма яснота, как е завършила тази история, но Street Speed 717 определено печели популярност, тъй като двете видеа са гледани над 1,6 млн. пъти.


Видео: YouTube

0 от 500
  • #5
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Да зяповяда в Бг от петък до неделя ще вози туристи до и във Рилските езера, а през свободното време ще протестира че не са го включили в схемата 60/40
  • #4
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    другарю хомонист, в САЩ териториите са предимно ЧАСТНИ, ако си сънувал такова нещо! и филмчето е заснето на такава територия. а в СОБСТВЕНИЯТ си имот никой не плаща на другарето "дали ще е данък, дали ще е аренда, концесия или глоба" за да си пълнат търбусите без да работят.
  • #3
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не го казвам като зелен ***, а като гражданин на нещо, което би трябвало да е държава, и чиято държавна територия е на всички и ако някой желае да ползва трябва да си плати на държавата- на всички- дали ще е данък, дали ще е аренда, концесия или глоба- плаща според законодателството, а не според наклона на малкия си ***
  • #2
    2 rate up comment 10 rate down comment
    До долния ( преди 3 години )
    зелендрак, това е САЩ а не Долно ти ***! там територия и то ЧАСТНА дал Бог! и на зелените *** не се гледа с добро око.
  • #1
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    На територията, която обитаваме кога? Или всеки може да си копае което си иска речно корито, да изсипва отрови и друг шит в която си иска вододайна зона, да изравя с мотора си пътеки където си желае в природни паркове, кмета като реши да направи густо на аверите от ловната дружинка да пусне път с булдозера до сърцето на НП "Централен Балкан", за да могат по-лесно да ловуват в забранените места?