IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Влогърът, който запали своя Mercedes-AMG GT 63 S, потроши ново Porsche Taycan

Руснакът твърди, че е объркал педалите, но това изглежда съмнително (ВИДЕО)

Руският влогър Михаил Литвин доби световна популярност през октомври миналата година, когато запали и напълно унищожи своя AMG GT 63 S в рекламно видео и го изпрати на Mercedes. По думите му, колата е имала много проблеми, които дилърът не е успял да отстрани и затова Литвин е решил да се отърве от нея, като я запали.


руски влогър


Видеото има 21,5 млн. гледания в YouTube, което явно накара влогърът да търси нови варианти за провокация. Новият му клип вече е гледан 1,3 млн. пъти, като има всички шансове да бие по популярност предишния. Той отново е свързан с луксозна кола, която струва около 212 000 щатски долара.

Клипът започва с това, как Литвин получава оценки от трима актьори, играещи Сталин, Ленин и Путин, за предишното му изпълнение. След това влогърът влиза в шоу-рум на Porsche, където внимателно разглежда изложеното Taycan Turbo S. След това руснакът сяда зад волана и неочаквано потегля напред, като разбива витрината на магазина и излита навън.



Младият мъж твърди, че просто е объркал педалите на електрически седан, но явно се вижда, че всичко е постановка, тъй като точно по време на разбиването на витрината навън снима негов приятел. По-късно се оказва, че разбитото Porsche Taycan Turbo S е било купено от Литвин по-рано, като най-вероятно той ще поеме и ремонта на разбития шоу-рум.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    slaviboi ( преди 2 години )
    този глогър има вид на полу-***, надрусан с крек.
  • #8
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Xxx ( преди 3 години )
    Явно вече всеки,който за нищо друго не става се мъчи да стане влогър и инфлуенсър.Я отивайте да работите
  • #7
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Българин във Воронеж ( преди 3 години )
    Комплексираните колхозници са готови на всичко само и само да станат известни!
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    до разбирачев ( преди 3 години )
    Виж сега, то и наркотиците и проституцията, също носят големи пари, но това не ги прави почтен бизнес! Ноо, предполагам, ако дъщеря ти е про-ститутка, а сина - наркоман, ще намериш няколко добри думи за тези "бизнеси"!!
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    това е бизнес детка 10 милиона гледания за 24 часа респектвъпроса е топ мениджмънта на порше как ще реагира след изцепката на дилърството в русия за безплатната реклама в тубата
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Димитър до #1 ( преди 3 години )
    Пичът си е много наред с акъла, а будалата си ти, че дори не се усещаш какво му е мисленето. Или просто завиждаш. Измислил си е начин да печели и то много. Нито краде, нито ***.
  • #3
    7 rate up comment 4 rate down comment
    А бе ... ( преди 3 години )
    дайте му на тоя едно Рено да видите как ще запали завода! ))))))
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    21 млн гледания по 0,005лв на гледане са над 100 бинки... Още преди 10 години имаше хора които се редяха на опашка да си купят новия Айфон , за да са първите които ще качат видео с разопаковането, с пробите, и не на последно място с това да го пуснат от балкона , или във врящата супа. И после да кажат че са им го откраднали и застраховката да им го плати , а парите от гледанията им идват горница.
  • #1
    27 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Още предният път споделих, че тоа юнак е за специализирана медицинска помощ! Ама, като има и балами да му гледат глупостите...!!