IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi S8 V10 на старо - струва ли си?

Спортният седан с двигател Lamborghini може да се окаже изгодна сделка

В края на 80-те и началото на 90-те години Audi все още търсеше мястото си в света на производителите на луксозни автомобили. По това време марката се приема по-скоро като алтернатива, както и Saab, а не като една от трите големи европейски компании в премиум-сегмента. За да докаже сериозността на намеренията си, през 1988 година Audi пусна модела V8 - пълноценен луксозен седан с голям двигател.

В крайна сметка V8 се превърна в A8, което продължава да се произвежда и в наши дни. Още от първото поколение Audi винаги е предлагала и високопроизводителен модел S8. Първото излиза през 1996 година, като използва 4,2-литров атмосферен V8 с 340 к.с. За второто поколение - от 2006 година, марката вдигна нивото с 5,2-литров атмосферен V10.

Audi S8 V10 на старо - струва ли си? (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #9
    15 rate up comment 7 rate down comment
    до 9 ( преди 2 години )
    Ауууу баровеца с кола за 15к лева се изказа.
  • #8
    15 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    От това което чета като коментари разбирам ,че не сте карали А8 , дори не сте се возили в А8.Слезте от френските ч**** , качете се в истинска кола и тогава давайте мнения .Ама то скъсаняка е свикнал да му мирише на евтина пластмаса и като му покажат нещо качествено и се цупи
  • #7
    21 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    трябва да си рядко *** или да не си знаеш парите за да се набуташ с това нещо или братчеда му s6/rs6
  • #6
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Иван ( преди 2 години )
    Не разбрааме дали са да купуваме или не? История на двигателите или? С каквопоткрепи или одрече купуването с полираната решетка?Леко клик бейт *** ще видиш са клик ънсъбскрайб.
  • #5
    6 rate up comment 22 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Да наистина този двигател не е на Ламбо а още на Вайпър от времето когато Крайслер притежаваха Ламбо.Немците една собствена инженерна разработка нямат за цялата си история умиратжобаче да си преписват чужди заслуги
  • #4
    24 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "Спортният седан с двигател Lamborghini може да се окаже изгодна сделка" - да бе някой гастаргайтер ще си купи за 15хил евро кола и ще подържа двигател Lamborghini на 500 хил км и това ще е изгодна сделка :)
  • #3
    14 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Май попаднах на реклама на Ауди, от която не разбрах дали си струва покупката ...
  • #2
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Nev ( преди 2 години )
    Петре, Петре! Тягата се изпраща при реактивен двигател, тук в случая на некадърно преведената статия към 4 колела се изпраща въртящият момент!Хубаво е да имаш поне елементарна представа от понятията, като "пишеш" за специализирана медия.
  • #1
    8 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тез немчуги с един окраднат от Ламбо двигател какви чудеса направиха