IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци посочиха най-добрите производители на 2021 година

Отличниците в класацията са избрани след допитване до собствениците

Британското автомобилно издание „Auto Express” направи класация на най-добрите марки за 2021 година. Списъкът е създаден на базата на допитване до собствениците на превозни средства, които е трябвало да посочат най-добрите производители на автомобили. Проучването носи името „Driver Power”, като се провежда за 20-а поредна година.

За този период са се променени и критериите, като все повече се набляга на технологиите, освен това е въведена и нова оценка за съотношение цена/качество, а също така се гледа с по-голяма строгост на защитата на данните. Процентната оценка е направена въз основа на броя на собствениците, които са съобщили за проблем с колата им.

Най-добрите производители на 2021 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Е как точно Лексус е на 10-то място, като има най-малък процент на собственици с проблеми? Или нещо не сте разбрали от оригиналната статия, или не сте превели правилно целия текст.
  • #2
    16 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Поредната глупост. Само собствениците на тези марки ли са питали? Еднакъв брой ли са питали или не? Едно е да питаш 3-*** с порше и 100 с волво.. От друга страна с обствник на Киа - как може да прецени че примерно Волво или Хонда са по добри, ако никога не се е качвал дори?
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Мартин ( преди 2 години )
    Абе вие четете ли поне статиите, преди на ги пуснете? Лексус на последно място, понеже има най-малък процент проблеми?