IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 страхотни коли, които не могат да бият новото Audi RS 3 на Нюрбургринг

В списъка попада и бивш световен рекордьор по скорост сред серийните модели

Само преди дни новият седан Audi RS 3 премина „Северната дъга“ на Нюрбургринг за 7 минути и 40,748 секунди, поставяйки нов рекорд на обиколка за компактни автомобили. Единствената разлика от серийния модел бяха гумите, които Audi няма да предлага на клиентите си.

Постижението на спортния седан на Audi е с около минута по-бавно от това на Porsche 911 GT2 RS, например, но в същото време то спокойно може да бъде сравнено с това на няколко суперколи и спортни модели от премиум-сегмента. Благодарение на своите 400 к.с. новото RS3 изпреварва 10 страхотни коли от висок клас, за които обикновеният човек на улицата би заложил живота си, че ще оставят седана на Audi да им диша праха.


10 коли, по-бавни от Audi RS 3 на Нюрбургринг (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    20 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Както бях написал преди няколко дни, това РС3 е най-евтиното предложение с коието да се доближиш до топ спортните коли. За 50 000 евро да спориш с гореспоменатите автомобили е невероятно.
  • #1
    3 rate up comment 11 rate down comment
    джъст-А-мен=Дрт УАЙТ ( преди 2 години )
    Това е така /все още/, щото ТАМ не се е появило Шведското Кралско ЯЙЦЙЕ, което директно - шъ да смачка физиото на навирилите яко нослета Джърмански шпортни премиуми и то без да се замисля: ФАКть!