IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 шедьовъра на италианското автомобилостроене

Тези феноменални коли са произведени в малък тираж или дори само в една бройка

Италия е дом на производители като Ferrari и Lamborghini, така че няма как в страната да има недостиг на суперколи. Има и още няколко по-малки компании, които също предлагат високопроизводителни автомобили на световните пазари. В случая обаче ще стане дума за модели, които не се произвеждат масово, като някои от тях са в една-единствено бройка.

Тези машини са направи по поръчка на клиент на съответната компания или пък тя е решила да покаже свой амбициозен проект, който се отличава от останалите. И в двата случая обаче имаме една наистина уникална машина – шедьовър, който достига до границите на автомобилните иновации.

10 шедьовъра на италианското автомобилостроене (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #7
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Син ( преди 2 години )
    До#1:Хората разбират,ама ти хабер си нямаш! (ако не знаеш какво е хабер,твоя работа).Жабарите винаги са били номер едно, по отношение на спортните коли! Просто го умеят. И не само за спортните де.
  • #6
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ай стига с тоя Лексус Отживелия, То Порше само имат поне 10 модела коли които са по-добри и по технологични във всяко едно отношение от тая японска йоника дето от 10 години я споменавате в статия за автомобили като тези от снимките тук.
  • #5
    4 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Страхотни суперколи правят италианците, ама след 8000км сте за ремонт.
  • #4
    20 rate up comment 0 rate down comment
    до #4 ( преди 2 години )
    Значи автомобилите в тази статия са евтини, затова се купуват. :-)
  • #3
    2 rate up comment 14 rate down comment
    До 3 ( преди 2 години )
    Това че не се е продавала добре не значи, че не е най-добратта кола правена някога на планетата, както казват експертите. Колата все пак е скъпа и не всеки може да си я позволи и нормално да се продава трудно.
  • #2
    13 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    чувам че италианците след като купят автомабила не сменяли масла а това антифриз е някаква непозната течност и след 20 тодини в българия се карат само от ценители които като видят обявата и спират да търсят други уникати
  • #1
    10 rate up comment 43 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не мисля че тези италиански коли могат да се мерят с Lexus LFA, която е избрана от експертите за най-технологичната, най-бърза и най-добра кола произвеждана някога на планетата. Трябва да направите класация за японските спортни коли, те са най-добрите в света, тунерите не се занимават с Ламборджинита и Ферарите, защото не стават много много, но Селики,Супри GT-R и куп други са толкова добре направени, че тунерите, тоест хората които разбират са луди по тях.