IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързите суперколи с 6 цилиндъра

Тези купета не отстъпват на конкурентите с V8, V10 и дори V12 двигатели

Само преди дни Ferrari представи първия автомобил с 6-цилиндров двигател в най-новата си история. Купето 296 GTB всъщност е зареждащ се хибрид, който развива мощност от 830 к.с. и не отстъпва по динамика дори на конкурентите си с 8-, 10- или 12-цилиндрови задвижващи агрегати.

Има обаче още няколко модели с 6-цилиндрови мотори, които също са много харизматични. Като характеристики те се нареждат зад Ferrari 296 GTB, който е без конкуренция при моделите с двигател с 6 цилиндъра. А неговият основен конкурент също е хибрид, който се зарежда от електропреносната мрежа. Всички тези машини имат още общи неща - те са много мощни, много бързи и много скъпи.

Най-бързите суперколи с 6 цилиндъра (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Кристиан Борисов ( преди 2 години )
    RB26DETT се присъедини към чата: Моля запознайте се с митичната 6 цилиндрова ГОДЗИЛА на Nissan помела пистите по Света и пренаписана историята на автомобилният спорт завинаги монтирана в кръвна династия Шампиони под името Skyline - R-32, R-33 и R-34!
  • #6
    14 rate up comment 2 rate down comment
    До #4 ( преди 2 години )
    Ти остави мен, каквото и да ти отговоря, ще измислиш какво да кажеш и няма да повярваш. Друго ти предлагам, направи си самостоятелно проучване и намери някъде някой да предпочита да кара Тесла пред супер автомобили като Ламбо , Ферари , и т.н. После си задай въпроса защо е така.
  • #5
    16 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Теслата по завоите най-вероятно ще е много по-стерилна и неангажираща кола. Американците не ги умеят тея неща много, а и тежестта на батериите, въпреки, че са ниско долу, си казва думата.
  • #4
    8 rate up comment 12 rate down comment
    До #3 ( преди 2 години )
    А ти колко Тесли си карал? Или си правиш изводите от возенето в градския тролей или електрокара в склада?
  • #3
    24 rate up comment 4 rate down comment
    До #2 ( преди 2 години )
    Защото усещането да караш тези коли и това да караш теслА е много различно и не в ползва на електрокарчето.
  • #2
    2 rate up comment 26 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Защо да ги купуват тези коли, като всеки с Тесла ще те къса?
  • #1
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Годзила Модзила ( преди 2 години )
    Когато ситеоен пуснаха Ц6 с в6 мотор немските фенове викаха че било хомо кола щото двигателя бил от косачка в сравнение с немските в12 сега обаче на японците с чурки по 2см никой не им вика обратни що тъй нали и те са с в6