IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вярвате или не, това е Lamborghini Huracan!

Запознайте се с новото офроуд-чудовище Jaumpacan (ВИДЕО)

Ако някой не знае, Lamborghini започва като компания, която произвежда трактори, а в гамата си има и всъдехода LM002, оборудван с V12? В наши дни марката предлага и кросоувъра Urus, който не е точно автомобил за покоряване на тежки пустинни терени.


Lamborghini Huracan


С тази задача се е нагърбил ... Lamborghini Huracan. Или поне негова вариация, която е показана в това видео. Машината използва каросерията на Huracan с вдигащи се нагоре врати, но под нейния капак (всъщност капак дори няма) е поставен двигател LS V8, а не познатия от Huracan мотор V10.

Всъщност, този автомобил не е създаден от Lamborghini, а от компанията B is for Build. Нейният екип използва изгорял Huracan, който е трябвало да отиде за скрап и създава кола, предназначена за участие в състезанието Mint 400 2021.



Надпреварата е едно от най-старите офроуд-състезание, като се провежда в близост до Лас Вегас. Доколкото е известно, машина на Lamborghini никога не е участвала в него, но това ще се промени, става ясно от публикуваното видео. Автомобилът получава името Jumpacan и както личи от изпитанията, напълно оправдава името си.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500