IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полиция издирва мъж, вдигнал 80 км/ч с електрическа тротинетка

Водачът карал по натоварено шосе и дори изпреварвал автомобили (ВИДЕО)

Любопитно видео се появи в интернет, като на него се вижда как мъж с електрическа тротинетка се движи по оживено скоростно шосе, при това в тъмната част на денонощието. Той развива скорост от над 80 км/ч, като дори изпреварва някои от автомобилите на пътя.


тротинетка


Предполага се, че видеото е заснето в покрайнините на Москва, като то поражда доста въпроси. Основният е – как електрическото превозно средство успява да развие скорост от 80 км/ч? Освен това, мъжът се движи в крайна лява лента, което е доста опасно както за него, така и за останалите участници в движението.

Полицията в руската столица е започнала да разследва случилото се и издирва мъжа. Според статистиката, за първите 6 месеца в Русия са отчетени 180 инцидента с електрически тротинетки и други подобни превозни средства, като при тях има петима загинали и 188 ранени.



Основният проблем е, че статутът на тези тротинетки не е определен, като все повече експерти настояват за намаляване на тяхната скорост и дори за пълната им забрана. Те са много опасни не само за хората, които ги карат, но и за пешеходците.


0 от 500