IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Офроуд-режимът не спаси това Porsche Cayenne

Въпреки спомагателните системи всъдеходът затъна в пясъка (ВИДЕО)

Porsche винаги успява да инжектира ДНК от спортни автомобили във всяко превозно средство, което пуска на пазара, а някои модели на марката се предлагат и с режими на шофиране извън пътя. Един от тях е Cayenne, който разполага с няколко допълнителни системи за офроуд движение.


Porsche Cayenne


Това обаче съвсем не означава, че кросоувърът може да превземе всеки терен. По трудния начин това установи и водачът на този Cayenne, който буквално заби колата си в пясъка. За да се измъкне човек от това положение, трябват и малко умения, които този шофьор явно не притежава. А без тях дори системите за офроуд са безполезни.

Трима души се опитаха да помогнат на водача да измъкне автомобила от затрудненото положение, като в един момент изглеждаше, че усилията им ще дадат резултат, но и те не успяха.



В крайна сметка луксозният кросоувър си остана затънал в пясъка и ще му се наложи да търси други варианти за измъкване. Което доказва, че силата на Cayenne определено не при движение на подобен терен, а в съвсем различни условия.

Снимка и видео: Facebook

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 години )
    На тАпия никакви системи не могат да помогнат. При такива положения дори пeдала на газта може да не се пипа. Колкото повече газ, толкова отиваш на по дълбоко
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Като ( преди 2 години )
    си нямаш в главата ще си разчиташ на краката.
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Като добавяне към коментара ти е и движението плавно на тласъци напред-назад за да се образува коловоз от по-стабилен пясък под гумите. Този е гола вода щом така безпаметно дава газ.
  • #2
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Sameman ( преди 2 години )
    Сeлчo на море.
  • #1
    16 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    От това което видях от видеото, първа грешка, опитва се да излезе от пясъка с много газ а трябва да е точно обратното с много малко газ, колата да пълзи а не да се пързаля по пясъка. Сигурно не е и спаднал гумите за по-голямо сцепление. 100% ако беше изпълнил тези неща щеше да излезе, все пак с каране е стигнал до там.