IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Купето Porsche Cayennе GT e готово за дебюта си

Тази версия предизвиква Lamborghini Urus (ВИДЕО)

Компанията Porsche приключва с тестовете на купето Cayenne, като снимки и видео на тестови прототип на версия GT бяха публикувани от изданието Carscoops. Ако се съди по звука на двигателя, това е форсиран V8 4.0 от модификацията Turbo.


Porsche Cayenne GT


Сериозни промени във външния вид на автомобила не се предвиждат, като версията GT ще се отличава по леко модернизираните брони, дизайна на джантите, пакета „антихром“, по-мощната спирачна система от версията Turbo, при която като опция ще може да се поръчват карбоново-керамични механизми.

Ключова разлика при GT от другите модификации е оформлението на изпускателната система, чиитодве тръби са разположени почти в средата. Това налага сериозни промени в задната броня, които ще бъдат много по-сериозни от тези на предната.



Задвижването на кросоувъра става с агрегата на Porsche Panamera GT - Twin-Turbo V8 с обем 4,0 литра, който развива мощност от 549 к.с. и 768 Нм. Очаква се обаче, мощността на мотора да бъде увеличена до 650 к.с. и 850 Нм., което отправя сериозно предизвикателство към Lamborghini Urus.

Снимки и видео: Carscoops

0 от 500