IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ли ще изглежда корейската S-класа?

Първи поглед върху G90, с която премиум марката на Hyundai ще атакува Европа

Ето най-после поглед върху автомобила, с който корейската Genesis възнамерява да атакува европейския пазар и да се бори с голямата гигантска тройка - Mercedes, BMW и Audi - на техен собствен терен. Това все още не са официални снимки на бъдещата лимузина G90, а само рендър на базата на шпионски фотографии, напрамен от корейския YouTube канал Gotcha Cars. Но повечето експерти смятат, че визуализацията е максимално близка до серийната кола, която ще дебютира в Южна Корея наесен.
 
   
Genesis G90 2022 render
   
    
Genesis се отдели от Hyundai като премиум марка на корейския гигант, и от това лято ще открие първите си официални дилърства в Европа, като започне от Германия, Швейцария и Великобритания. Корейците разчитат най-много именно на G90, която има амбицията да мери сили с Mercedes S-class, BMW Серия 7 и Audi А8.

От рендъра си личат характерната вече за Genesis гигантска предна решетка и доста специфичните два реда светодиодни светлини, които я обрамчват. Иначе като пропорции това е типична представителна лимузина.
    
      
 
  
   

По всяка вероятност новото поколение ще се раздели с 5-литровия V8, който задвижва сегашната, недостъпна в Европа кола. Вместо това върхов агрегат ще е 3.5-литровият V6 с максимална мощност някъде около 380 конски сили.


Още визии на G90 вижте в ГАЛЕРИЯТА:


0 от 500
  • #19
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Владислав ( преди 2 години )
    Ами нека се пробват,аз съм ЗА конглокенцията,добре е за пазара,а най-печели крайния клиент.Но нека не забравяме,че стария континент има дългогодишни традиции и изградено доверие особенно при Премиум сегмента.Това е наистина находчив проект и битката ще е тежка за тях.Ще се повторя,но при вече изградено доверие и традиции клиентите трудно ще преминат на нещо коренно различно и ново.За мен тази битка е загубена.Но времето ще покаже .....Все още не знаем какво ще предлага въпросната марка.
  • #18
    1 rate up comment 0 rate down comment
    джъст -А- мен=BMG! ( преди 2 години )
    И нещо мн.съществено: При следните 6 основни опции /принципно - а приори вградени в базисната версия на стария G90 от 2020год./, то от др.страна при с цели U$ 22K по-скъпата лимузина MB S-450 /достъпна тук у нас = само с/у EUR 110K!/ те са налични само -и- единствено с/у доп.заплащане: BlindSpot-Avoiding Collision; ReaR Cross-Traffic Avoiding Collision; BlindSpot-Monitor; Surround-VieW Monitor; Lane-Following Assistant & Heads-UP DisplaY. Критиките тук и сега към G90-2021 ПРОСТО са ИЗЛИШНИ!!!
  • #17
    1 rate up comment 0 rate down comment
    джъст -А- мен=BMG! ( преди 2 години )
    И специално за критично-настроената не-достатъчно инфо местна доста СЛЯПА масса, ето и актуалният анонс от висококачествената луксозна премуим-марка от КореЯ: И така, подчертаваме, че за 4-та ПОРЕДНА година /!!/, ние сме горди да ви съобщим, че GENESIS застава на най-високото челно място сред всички водещи премиум-автопроизводители в изследването за първоначалното качество на J.D.Power, което подлага на сериозна обстойна проверка опита на производителите и качеството на ново-пуснатите коли.
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    джъст -А- мен=BMG! ( преди 2 години )
    И да не сме прекалено голословни, ето спец-те на новата супер-ЛЮКС-лимузина от най-висок класс, явяваща се перфектната CON-CURR-ENCE на полуумрелите DE-премиуми: https://***.caranddriver.com/genesis/g90/specs/2021/genesis_g90_genesis-g90_2021/417761. И цените на тази сюпърб-кар, както ще видите, като много достъпни варират точно м/у: 74 и 80 хиляди далърс, бейбе, сиреч = BGN 123'600-132'900,-- /без екстрите!!!/ И това е висш левъл машина, покриваща най-високите изисквания към нея и то ТОТАЛНО!
  • #15
    5 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    За какъв мерцедес говорите след като контролният пакет от акции е на Гиили и решенията се взимат в Пекин?
  • #14
    3 rate up comment 6 rate down comment
    джъст -А- мен=BMG! ( преди 2 години )
    1х ЦИТАТ: При цена=ЕUR 43500,= GENESIS G80 е с цели 6 хилки по-скъп от най-достъпния Jaguar XF в Британия. Най-достъпното Audi A6 е 48 300 евро без ДДС, а най-достъпната Е-класа - около 44 800 евро. GENESIS G80 е най-амбициозният опит на луксозната марка на Hyundai да навлезе и на ЕВРО-пазара. Няма инфо, какво включва оборудването на базовото ниво, но от Genesis обещават колата да е с "най-добрите в класа си системи за безопасност+най-високи технологии" И това е ФАКТ! И то ОТДАВНА доказан.
  • #13
    6 rate up comment 6 rate down comment
    джъст -А- мен=BMG! ( преди 2 години )
    И така, при тази визия бих възкликнал само: У-А-У!!! И то независимо от отрицателните мнения и отн-ия на тъмните балкански шоферски субекти, които по-далече от НОСъ си не могат да погледнат. А това, което виждам аз е - ПЕРФЕКТНАта машина + ЖЕСТОКО харизматичен ДИЗАЙН&ИНТЕРИОР, а под капака е заложена поредната БОМБА, която съвсем скоро ще ВЗРИВИ ЕУРО-пазара; щото щатският /заедно с ЛеХъСа!!!/ отдавна са си го ОСИГУРИЛИ и са го сложили в малкия си джоб, м-ДА! ФАКТ! Гледайте + АХкайте!!
  • #12
    6 rate up comment 4 rate down comment
    тоя оризарник ( преди 2 години )
    може само да си мери носЪ с на БМВ! друго обаче не!
  • #11
    8 rate up comment 4 rate down comment
    А бе... ( преди 2 години )
    що се обяснявате толкова на увредения!? Че той едва е оцелял поредния си ден в неудачията на рено, вие искате и да разъждава относо акции и пазари ...
  • #10
    16 rate up comment 1 rate down comment
    до 7 ( преди 2 години )
    във финансов колапс е изпаднала баба ти. Geely държат 9% от Mercedes, за което са платили умопомрачителни пари. Това се казва привличане на инвеститори.