IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Genesis обяви план за покоряване на Европа

Корейците са разработили специален модел за ЕС

Производителят на премуим-автомобили Genesis, който е подразделение на компанията Hyundai, обяви, че през лятото започва продажби на своите модели в Европа. На първо време те ще се предлагат само на 3 пазара - Великобритания, Германия и Швейцария, като за целта компанията открива свои "фирмени студия" в Лондон, Мюнхен и Цюрих.


Genesis


Идеята на корейците е промяна в начина на продажбите, които основно ще се извършват онлайн. Взаимодействието с клиентите ще става на принципи "Ние идваме при вас", като към всеки купувач ще бъде прикрепен личен асистент. Именно той ще решава всички въпроси около придобиването и по-късното ползване на автомобила.

Първи на пазара ще излязат седанът G80 и кросуовърът GV80, при това в модификации, специално подготвени за европейските пътища. Те ще бъдат последвани от седанът G70 и кросоувърът GV70, към които до края на годината ще се присъедини и модел, разработен специално за пазарите в ЕС. Подробности за автомобила липсват, но най-вероятно става дума за комби-версия на G70.


Genesis


Още през първата си година Genesis обещава на европейските три електромобила. Първият е седанът Electrified G80, представен на салона в Шанхай през април. Другите два вероятно ще бъдат кросоувъри - GV60 и GV70e, построени на специално създадена платформа за автомобили без двигател с вътрешно горене.

Снимки: Genesis

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 8 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 2 години )
    Аз съм фен на немските коли, но според мен, за пръв път се повява някой, който може да застраши триото от Германия.Японеца е ***, мъчеха се с тойота лексус и нисан инфинити, оная аглока на хонда има шанс, само в пакистанска америка.Но, корейците разбраха откъде идва истината и започнаха с немски дизайнери, немски и европейски инженери, и затова дори сега са издухали японската скрап индустрия, известна с това, че успя да призведе най-грозните коли в автомобилостроенето въобще.
  • #3
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Чук ( преди 2 години )
    Немските легени уверено към издънване, не че и сега не са пробити де
  • #2
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Bayraktarya-BM!-MGGA ( преди 2 години )
    И както наскоро, самият аз посочих тук неколкократно: ПАЙте се германци, ЯКО иде и настъпва КуРЕЙСКО-то ТОРНАДО, м-ДА! Още повече, че тия жестоко яки машини си НЕМАТ никва CONCURRENCE на нашия EU-континент, особено с тези доста ниски за качеството+здравината ЦЕНИ /ок. 30 на сто по-достъпни от Джърманските премиуми!/ и наличното супер-перфектно сървизно обслужване, а и отделно от това - ДИЗАЙНът им е направо трепач, особено СУВ-4ето е крассавец...само за около 50 милки в ?ВРО$И!!!
  • #1
    17 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Евала на корейците, след години може и да изместят японците на пазара в Европа.