IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са най-надеждните модели на Mercedes-Benz

Тези автомобили са с огромен принос за отличното реноме на производителя от Щутгарт

През годините Mercedes-Benz си спечели репутацията на производител на солидни и надеждни автомобили. Германската марка стана №1 при луксозни модели през 2018 година, когато продаде 2,31 млн. коли по цял свят и оттогава е неизменно на тази позиция. Тя продължава да се разраства, като нейните модели са търсени както като нови, така и на пазара на употребявани автомобили.

През 2026 година Mercedes-Benz ще отбележи вековния си юбилей – компанията е създадена през 1926 година след обединението на фирмите Mercedes и Benz Patent-Motorwagen. За този период тя е произвела едни от най-забележителните и най-здрави автомобили в историята. Някои от тях обаче се отличават по своята надеждност и имат огромен принос за успехите на германския производител.
   
   
10 от най-надеждните модели на Mercedes-Benz (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #10
    17 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мерца си е чудесен автомобил, само,че не е за въ ш л ьо вци дето да го купят преко сили с последните си стинки последен сезон на 500 + хил. и да обясняват къв е ***. Как пък един не се оплака от мерц дето си е взел нова или на някакви нормални километри.
  • #9
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Дошо до 3 ( преди 2 години )
    Щом за теб алуди е най-добре е ясно колко си на център! Ку-ку!!
  • #8
    17 rate up comment 2 rate down comment
    #6 ( преди 2 години )
    с мазУхизма си директно за неуДачия! мани ги тия Мерджани - остай ги да са мъчат другите с тях.
  • #7
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Собственик ( преди 2 години )
    Карам повече от 4години Е350CDI 4Matic, W212 закупен от представителство в Германия на 25000км, с удължена гаранция Junge Sterne. Над 60000км по нашите пътища без абсолютно никакви проблеми, а колата е с всички екстри за модела, вкл. Airmatic, Distronic+ и т.н. Прекрасен автомобил!
  • #6
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Данаил ( преди 2 години )
    До 5 , казвам какви ми са впечатленията от тази марка и от това , което съм видял по сервизите.Мерцедеса , който карах беше перфектен от вън и със супер запазен салон.Но до там , всичко друго по техническата му част правеше проблеми.Да сигурно попаднах на лош автомобил , но чак пък толкова проблеми.И относно мазухизма тази тема ми е далечна , но явно ти имаш познания по нея знам ли може и да си препатил нещо, относно коментара ти ще оставя другите да преценят колко си редовен ти ха-ха-ха.
  • #5
    15 rate up comment 5 rate down comment
    До по-долния ( преди 2 години )
    Щом 12 години си карал "счупен" Мерцедес за 9000лв преминавай направо на рено! Имаш доказани мазохистични качества, необходими за всеки увреден.
  • #4
    17 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "...като първоначално имаше доста проблеми с двигателя, с ангренажните ремъци" Ангренажен ремък? Сериозно? След това изречение под първата снимка спрях да чета нататък.
  • #3
    9 rate up comment 21 rate down comment
    Данаил ( преди 2 години )
    Карах 12 г. W202 C200 бензин 1997г. 136к.с.Взех го за 9000лв. за тези години дадох още толкова да го подържам.Нямаше възел , който да не се строши и сменя , само двигател не бях барал.Абсолютно съм разочарован от тази марка , и понеже висях като паяк по сервизите нон стоп , мога да твърдя от това което видях , че Мерцедес и неговото качество е един мит изграждан до края на 80-те години , от там нататък качеството е супер ниско.По сервизите основно Мерцедес , БМВ ...Ауди от трите е най-добре.
  • #2
    20 rate up comment 11 rate down comment
    Чичо ви ( преди 2 години )
    Както винаги: Мерцедес и всички останали! А увредените нека си лаят.
  • #1
    6 rate up comment 20 rate down comment
    Факт! ( преди 2 години )
    Изпуснали сте да споменете че от известно време е собственост на китайската корпорация Гиили