IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mini построи необичаен и високо технологичен миниван

Моделът може да се използва за работа, отдих, пътувания и партита

Компанията Mini представи реално версия на концептуалния миниван Urbanaut, който досега съществуваше само в цифровото пространство. Тя показва колко ефективно може да се използва салона на превозното средство.


Mini Urbanaut


Urbanaut има три режима, които променят дизайна на интериора и екстериора. Chill е подходящ за работа и дори за сън (седалките могат да се превръщат и превръщат в диван и легло, а предното стъкло се отваря като прозорец). Режим Vibe предлага помощ при организиране на парти, докато Wanderlust е предназначен само за движение.

В последния случай цялата медийна система се прехвърля към интерфейса за управление и навигацията не само създава маршрут до крайната целта, но и знае как да информира возещите се в автомобила за забележителностите, които ще срещнат по пътя (ако има такива, разбира се).


Mini Urbanaut


В зависимост от режима на работа, вътрешното осветление, работата на екраните, музиката и дори миризмите се променят. Всички материали, използвани за направата на минивана, са рециклирани или може да бъдат рециклирани в бъдеще.

Компанията-производител не разкрива техническите характеристики, като беше разкрито единствено, че прототипът е с електрическо задвижване и може да бъде управляван много лесно. Известна е и дължината на Urbanaut – 4460 мм, но няма яснота дали той ще се появи в серийно производство някой ден.

Още снимки на нестандартния миниван - вижте в галерията:

Снимки: Mini

0 от 500