IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дрифтът на път с дупки никога не е добра идея!

Вижте идеалния пример за това, което не бива да правите, ако обичате колата си (ВИДЕО)

В YouTube-канала Speedster404 беше публикувано любопитно видео, което е идеалният пример за това какво не бива да правите с автомобил, който обичате. В случая „жертвата“ е една от най-забележителните коли на пазара - Mercedes-AMG C63, която пострада заради глупостта на шофьора си.


дрифт


Впрочем, лошите решения на човека зад волана са няколко. Започваме с избор на автомобил, за който вече стана дума. Неговият ремонт няма да бъде никак евтин, а е никой застраховател няма да плати повредите, ако види записа на случилото се.

Следващата глупост е наличието на толкова много хора в близост до колата, като повечето от тях са заети да снимат с телефоните, вместо да внимават за безопасността си. Наличието на още един човек в колата, който се е показал през прозореца, също не е добро решение, тъй като подобно поведение може да доведе до сериозна злополука.

Като грешка на шофьора може да бъде определено и мястото, на които е решил да покаже способностите си на дрифтът. Те явно не са на високо ниво, а за това помага и лошата настилка. В крайна сметка Mercedes-ът пука задна гума, която откъсва и бронята.

В този момент се вижда Ford Mustang да напуска мястото и това е може би най-доброто решение. За съжаление, не е така, тъй като американската кола се премества по близо до действието, а неприятностите не приключват дотук, защото шофьорът на германския спортен седан решава да смени гумата и се връща на пътя с още повече хора в колата, които висят от двете страни.


След няколко трудно контролирани приплъзвания идва ново сблъсък с неравност на пътя, която вече е е фатална. Задната гума е накъсана, а главината на окачването изглежда наистина счупена. Общо-взето, това е скъп финал на една не особено убедителна демонстрация, която по чудо не завърши с пострадали хора.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500