IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как изглежда най-евтината Toyota Land Cruiser 300

Всъдеходът с железни джанти и атмосферен мотор ще се предлага на няколко пазара

Компанията Toyota показа най-достъпната модификация на новото поколение на Land Cruiser 300, предназначена за страни от Близкия Изток. Всъдеходът се задвижа от атмосферен двигател, а част от оборудването му е отрязано.


Toyota Land Cruiser


Тази версия, например, е с железни джанти вместо с алуминиеви. Кожата в салона липсва, като е заменена от плат и велур. Според канала Jeeper, бюджетният вариант на Toyota Land Cruiser 300 ще се продава не само в ОАЕ, където автомобилът вече е на разположение на дилърите, но и в Монголия и Казахстан.

Под капака на най-достъпната модификация на новото поколение на всъдехода е поставен атмосферен V6 с работен обем 4,0 литра. Двигателят, който се предлагаше и на предишното поколение на модела, развива 275 к.с., като е комбиниран с 6-степенна автоматична скоростна кутия.


Toyota Land Cruiser


Въпреки опростеното си оборудване, автомобилът запазва 9-инчовия екран на мултимедийната система и тризоновия климатик. За постигане на по-ниска цена обаче се е наложило някои от електронните системи за подпомагане на водача да бъдат пожертвани.

Снимки: Toyota

0 от 500
  • #2
    9 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мда технологичната Тойота предлага новия си модел с двигател V6 с работен обем 4,0 литра. Двигателят, който се предлагаше и на предишното поколение на модела и по-предишното... Никакви иновации, пробутват стара техника..
  • #1
    19 rate up comment 7 rate down comment
    Кой ( преди 2 години )
    Идеален за движение по половин милиард километра магистрали на психопата!