IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как изглежда най-евтината Toyota Land Cruiser 300

Всъдеходът с железни джанти и атмосферен мотор ще се предлага на няколко пазара

Компанията Toyota показа най-достъпната модификация на новото поколение на Land Cruiser 300, предназначена за страни от Близкия Изток. Всъдеходът се задвижа от атмосферен двигател, а част от оборудването му е отрязано.


Toyota Land Cruiser


Тази версия, например, е с железни джанти вместо с алуминиеви. Кожата в салона липсва, като е заменена от плат и велур. Според канала Jeeper, бюджетният вариант на Toyota Land Cruiser 300 ще се продава не само в ОАЕ, където автомобилът вече е на разположение на дилърите, но и в Монголия и Казахстан.

Под капака на най-достъпната модификация на новото поколение на всъдехода е поставен атмосферен V6 с работен обем 4,0 литра. Двигателят, който се предлагаше и на предишното поколение на модела, развива 275 к.с., като е комбиниран с 6-степенна автоматична скоростна кутия.


Toyota Land Cruiser


Въпреки опростеното си оборудване, автомобилът запазва 9-инчовия екран на мултимедийната система и тризоновия климатик. За постигане на по-ниска цена обаче се е наложило някои от електронните системи за подпомагане на водача да бъдат пожертвани.

Снимки: Toyota

0 от 500
  • #12
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Дзверо ( преди 2 години )
    Скоро и версия с картечница на покрива специално за ислямска държава
  • #11
    4 rate up comment 0 rate down comment
    И така ( преди 2 години )
    ще стане на половин цена като махнеш кожата.
  • #10
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Карач ( преди 2 години )
    Японците, упорито преследват бедняшкия сегмент от хора, правят коли за колхозници и шмиргели, вече Дъстър им е голяма конглокенция! Неможаха да се преборят с най големите на пазара Мерцедес, Ауди и БМВ и клекнаха на азиатския пазар, други японски фирми се гушнаха с Рено, абе дърпат назад.
  • #9
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "Ще се предлага и със супер модерен технологичен хибриден вариант в Европа и САЩ." Значи, първо, това не е вярно - поне засега Тойотка не е обявявала подобно нещо. Второ, като напишеш "супер модерен технологичен" за каквото и да е на Тойотка се издаваш, че IQ-то ти е под 80.
  • #8
    5 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тия ако са стоманени джанти приличат на лети джанти,което е супер. Много готин джип. Ще се предлага и със супер модерен технологичен хибриден вариант в Европа и САЩ.
  • #7
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Иван Димитров ( преди 2 години )
    Защо не го продават в Европа...
  • #6
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Синдикат на Ало Изма ( преди 2 години )
    Абе авторчето, знаеш ли каква е разликата между орязани и отрязани!?
  • #5
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Бай №6 ( преди 2 години )
    Ако те интересува цената, не ти трябва тази кола.
  • #4
    23 rate up comment 0 rate down comment
    дфхфггхфгг ( преди 2 години )
    Е добре де, двигател съобщавате, седалки съобщавате, климатик, скоростна кутия и дисплей също, ама къде е цената? За чий х*й ми е всичко това ако не се знае колко струва
  • #3
    5 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    вИЖ къде продават обаче в Америка и Африка където няма никакви изисквания ама иначе Бай Дън подписал ПАрижкото споразумение обаче Тойота донякъде са прави що ГМ Крайслер и тн да продават в8 а те не.Друг е въпросът що американците не си купуват техните в8 а купуват в6 на Тойота с оглед на продажбите но краварите са си слабоумни по дифолт затова и отговор не чакам