IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

16 неща, които дразнят в новите коли

От "изнежените" брони до старт-стоп системите: някои достижения на автомобилния прогрес не се харесват на всички

Хората открай време са склонни да идеализират миналото и да гледат скептично на постижения на прогреса. С това не бива да се прекалява: неоспорим факт е, че днешните автомобили са по-комфортни, по-бързи и по-безопасни от онези преди 20 или 30 години. Но все пак те имат и някои подчертано дразнещи черти. Ето част от тях.


16 неща, които дразнят в новите коли (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #18
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Браво ( преди 2 години )
    Най-сетне една читава статия
  • #17
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Градуси в проценти ( преди 2 години )
    60% по Целзий...аплодисменти!
  • #16
    0 rate up comment 1 rate down comment
    abc ( преди 2 години )
    Вградените навигации също имат трафик информация в реално време. Е, сигурно не всички. Освен това има и фабрични навигации, които не искат после пари за ъпдейт. Да, цената им е една хубава и се плаща реално предварително....И вградените имат едно голямо предимство - не я сваляш и махаш като побъркан постоянно. Защото едва ли някой ще си остави гармина или том-тома залепен на стъклото и после някой да я открадне.
  • #15
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Старт-стоп системата и менюта вместо копчета са ми най-дразнещи.
  • #14
    3 rate up comment 14 rate down comment
    коментарите под тази ( преди 2 години )
    ...бедняците обясняват колко е кисело гроздето
  • #13
    13 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Значи за навигацията изобщо не съм съгласен, автомобилната е много по-добре направена да те насочва, отколкото тази на телефона. Със сигурност на телефона се ъпдейтва ежедневно и ще е по-точна, но автомобилната е къде, къде по-добре направена. Примерно при мен направо ми излиза през хедъп дисплея на предното стъкло, направо ти са разчертани лентите, колела, къде да се престроиш, в кой момент да завиеш.. абе направена и най-бавния мозък на планетата да се справи с придвижването до дадена точка.
  • #12
    25 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мен най-много ме дразни старт-стоп системата. Трябваше ми 1 година, за да ми стане навик, първото нещо което да направя след като запаля двигателя да изключа от бутона старт-стоп системата.
  • #11
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Когато взимах моята кола не включих навигацията към желаното от мен и то по съвет на дилъра. С андроид ауто на телефона си ползвам google maps и wase на дисплея в колата. Най-вбесяваща е липсата на резервна гума и все съм на тръни като излизам извън пътищата :( ..та в тази връзка търся 17-ка патерица
  • #10
    12 rate up comment 1 rate down comment
    младен ( преди 2 години )
    Чудя се кое от навигацията, датчиците за налягане или пияно лака е по голямо тъпотия.Всъчност май е фабричната навигация, ако не е андроид. Неворятни пари, както и невероятни пари за ъпдейт за нещо което е по-зле от хартиена карта.
  • #9
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Най-голямата глупост са огромните джанти с флат гуми, все едно караш на писта.Трябва да си доста зле да караш по нашите пътища с такива тънки гуми.На второ място жалкия опит да правят заместник на Андроид Ауто, нито асистентите им нито навигацията е на нужното ниво, да не говорим как искат по 500 лв за ъпдейт.Трето място - пестене на дребно в супер скъп автомобил.