IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Катастрофирали коли се продават на цени на премиум-модели

Тези 5 машини са сериозно пострадали, но въпреки това се предлагат за сериозни суми

Колко сте готови да похарчите за употребяван премиум-автомобил? Пазарът е пълен с различни предложения, така че единственото от което се нуждае купувачът, са пари. Много от луксозните коли на старо струват колкото чисто нов автомобил от по-нисък клас. Има и такива, които се нуждаят от ремонт, но това невинаги означава, че те са евтини.

Представяме ви 5 сериозно пострадали автомобила, които се продават на вторичния пазар в момента. Тяхното състояние не е никак добро, но въпреки това собствениците им смятат, че могат да получат сериозна сума. Интересното е да се разбере, дали някой ще посмее да инвестира в тях.

Катастрофирали коли на цената на нови модели (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Петко ( преди 2 години )
    Те не могат да карат ние ще им купуваме тоталките. Достатъчно купуваме другите напудрени дараци.
  • #8
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Вин ( преди 2 години )
    До 7 Не спор, а коментар няма, че цените в САЩ са много по ниски още от магазина! Проблемът е, че разликата е осезателна при премиум марките на малко години, които и с транспорт са по изгодни. Обаче пак не са за бедни клиенти заради акцизи, данъци, разход, а богатия си купува директно от шоурума с гаранция, обслужване и кефа, че може да си го позволи. При по дъртите цената е ниска, обаче другите разходи остават и не си заслужава да мъкнеш чак от там, да обръщаш на газ, да плащаш висок данък!
  • #7
    9 rate up comment 1 rate down comment
    До 6 ( преди 2 години )
    Не съм компетентентен и няма да споря, но просто дори и с мита и всичко останало има коли, които от Канада излизат по-евтино. Особено когато се търсят по-мощни бензинови автомобили и с повечко екстри. Пазарат на такива коли в Европа е доста ограничен, докато там се намират с лекота.
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    до 4 ( преди 2 години )
    При много от германските обяви за американски коли някъде по-надолу стои, че колата не е обмитена. И понеже там не са особено любители на врътките, като у нас, митото е доста солено понякога. За това и по-ниска цена! Отделно има и различни механични подробности.
  • #5
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Вин ( преди 2 години )
    Може да представляват интерес само за професионалисти от сервизи или тунинг ателиета, които евентуално след реставрация биха изкарали пари. Те имат и правилната преценка за стойността на ремонта.Лично, никога не бих карал такава "урочасана" кола с натрупан негативен заряд...фаталист съм:))
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    До 2 ( преди 2 години )
    Наблюденията ти са абсолютно верни. Реален случай - Mercedes CLA 220 CDI почти базово оборудван от Германия струва колкото CLA 2.0 турбобензин с всички екстри и АМГ пакет внесен от Канада. Нямам идея каква е причината, но като цяло колите в Европа са много скъпи и заради това доста хора започнаха да се преориентират.
  • #3
    15 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    То като на Горубляне бре. Само дето още не са закърпени на две на три.
  • #2
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 години )
    Нещо доста скъпичко ми се вижда. Преди съм виждал коли внесени от САЩ и Канада с доста по-малки щети за изключително малки суми. Нещо такива сериозни суми за коли, които са в насипно състояние ми се вижда абсурд.
  • #1
    22 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Проблема не е само, че ще накупиш някакви брони и решетки и готово. Проблема е че вече купето може да е в милиметри, но вече е посукано на някъде, шасито и то, изобщо геометрията на колата е изменена и никога няма да стане като кола, която не е катастрофирала.