IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автосалонът в Мюнхен понесе нов удар

Opel също пропуска изложението в Германия

От тази година традиционното изложение IAAF, което досега се провеждаше на всеки две години във Франкфурт, ще бъде заменено със същото събитие, но в Мюнхен. То ще стартира на 6 септември, но организаторите му вече получиха няколко сериозни удара.


IAAF изложение


Говорител на новия алианс Stellantis обяви, че нито една от марките в групата няма да участва в автосалона. Това означава отсъствие и на Opel, който е един от брандовете с богата история на изложението. Още повече, че компанията ще представи новата Astra през август, която трябваше да бъде сред премиерите на салона.

Това е поредният удар срещу организаторите, след като по-рано тази година от VW Group заявиха, че ще имат малко присъствие на събитието. Марките Audi, Cupra, Porsche и Volkswagen ще изложат свои модели, а към тях ще се присъединят BMW и Mercedes, както и Dacia, Ford, Polestar, Nio и Wey.

Вече е известно, че Audi ще използва автосалона в Мюнхен, за да представи новия си електрически флагман, известен като Project Landjet. Твърди се, че това е голям кросоувър с три реда седалки и пробег от около 650 км. Неговата серийна версия ще излезе през 2024 година, така че на изложението ще бъде показан концептуалния вариант.


Audi e-tron


Очаква се, проектът Landjet да създаде и луксозни превозни средства на ток за още две от марките в групата Volkswagen - Bentley и Porsche.

0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Много ясна, че подобни фирмички ще откажат! Те правилно са забелязали, че това е Автомобилно изложение!! Не е панаир Шарена каручка!!
  • #5
    4 rate up comment 2 rate down comment
    До 3 ( преди 2 години )
    Че и плюсче си си сложил на глупавия коментар ха ха.
  • #4
    11 rate up comment 1 rate down comment
    До 3 ( преди 2 години )
    Много е забавно да чета коментари на хора като теб. Нулеви познания, но пък много искали да напишат и те нещо, вчера един обясняваше как работел в МАН и те не били собственост на ВАГ. Сега ти направи Опел немска фирма, сигурно си единствения човек на света, който мисли GM за немска фирма. Ама карай, поне се посмяхме.
  • #3
    5 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    И добре че Опел е под френска опека, че под немска се видя какво става
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ФВ като немска марка и те ще имат намалени присъствие... те къде ще си показват новостите? Австрия. Италия? Не толкова дали е френска или не, въпрос на разходи е и последните години се забелязва доста силен отлив от такива събития от производителите.
  • #1
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Нормално: Opel вече е френска марка :-( и франсетата ще си показват Astra-та в Париж...