IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz GLE на старо - какво да очакваме?

Първото поколение на луксозния кросоувър си има своите недостатъци

В момента дилърите на Mercedes-Benz продават втората генерация на GLE (V167), което всъщност представлява четвърто поколение на M-Class. То излезе на пазара през 2019 година. Неговият предшественик - W166 (трети ML или първи GLE), се произвежда през периода 2011-2018 година, като през 2015-а претърпя фейслифт. Именно преди него моделът се казваше M-Class, а след това става GLE.

В момента Mercedes-Benz GLE (2015-2018 година) може да се купи на пазара на употребявани автомобили в доста широк ценови диапазон - от 30 000 до 70 000 евро. Кросоувърът се произвежда в завода на германската компания в Таскалуса (САЩ).

Mercedes-Benz GLE на старо - какво да очакваме? (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #13
    13 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всички тука професори, които твърдят, че "премиум" на малко километри било по-добре. Двама познати си взеха чисто нови такива "премиуми", чакаха ги по година докато ги докарат от Щатите. И на двамата им цъфнаха блоковете след има няма и година. Хамериканския Халуминий нещо не го бива май. Карайте си "премиумите", стойте без кола по 4-5 месеца докато дойде нов блок от Хамериката, па ние ще си караме *** с години без проблем.
  • #12
    12 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Таблото на тази кола е отвратително, някакъв квадратен китайски таблет са и залепили на челото. Това е достатъчно да я подмине човек. Иначе такива коли се карат докато имат гарания, после се продават като им се манипулира километража от 300к на 60к километри.
  • #11
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това, че производителя печели много повече от гаранционно обслужване, го знае и 10 годишно дете ве мало.умник. Ти за много интелигентен ли се имаш, написал си 100 коментара, които са почти еднакви. Айде стига си спамил, дървен философ!
  • #10
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Чък Норис ( преди 2 години )
    За тази разлика си купуваш още една кола, а ако вземеш кола на 2 г. вече и е паднала гаранцията, защото само умниците в България се радват на гаранция 10г. вижте колко е гаранцията на всеки премиум в Европа - 2 до 3г. В България понеже сте специалисти, затова дилърствата ви пържат с разходи по гаранцията. Има статии, които дори и вие плиткоумници може да разберете, а именно че производителя печели в пъти повече от гаранционно обслужване, отколкото от нов продаден такъв, защото надценката е малка
  • #9
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Чък Норис ( преди 2 години )
    Достатъчно сте слабо. Умни, за да не разберете че премиум на малко километри и години е хиляди пъти повече кола от бок.. луците, с които си мечтаете да смените рендетата и шкодите на олио които търкате с парцала пред блока. Те понеже нямат пари, за това карат коли струващи 10 пъти повече от мечтаните ви Дачии, но имат акъл да сметнат че една SQ7 за една г. от 110к евро в Германия е вече на около 60к. и на 15к. километра и е сертифицирана в Германия.
  • #8
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 2 години )
    увредените от системно ползване на "нови" рено/дачии не могат да вдянат, че сертифицирана в Германия кола от Мерцедес, БМВ или Ауди е в много пъти по-здрава, надеждна, представителна и т.н. от всички нови рена накуп! Всъщност те за това са и увредени...
  • #7
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Чуки ( преди 2 години )
    Защото нямат достъчно пари ве ***, или са скръндзи. И като вземеш 1годишна с класа, сам ли ще я обслужваш. По начина по който си измисляш някакви истории за непознат човек, говори колко си ограничен. Имам доста образования след Основното образование ах хах ах ах ах
  • #6
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Чуки ( преди 2 години )
    Чуки, ако всички бяха толкова умни като теб. Никой нямаше да взима, чисто нови коли, и такива като теб, дето искат да седнат на напърдяно вече, щяхте да сядате на митьо пищова отгоре :)
  • #5
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Браво ( преди 2 години )
    Защо не си купувате *** втора ръка?Защото са евтини.Защо не си купувате нови коли?Защото не може да си ги позволите.А иначе се правите на много мъдри,как умниците си купували втора ръка коли.
  • #4
    5 rate up comment 22 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Винаги съм знаел, че трябва само немско да се кара, ако ще и 10 годишно да се взема. Така имаш самочуствие и като те питат какво караш казваш "Мерцедес" или "БМВ" и съответно печелиш признанието на хората. Уважението.Кажеш ли тоиота всеки обръща гръп и край, няма респект, няма съвместен бизнес.