IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато тунингът се превърне в кошмар

Тези коли определено са жертва на нечие извратено въображение

Автомобилният тунинг е доста фина и деликатна материя. И това е видно във всеки един нов проект на световноизвестни ателиета като Mansory, Brabus, Gemballa и още десетки подобни компании от цял свят, включително и от България. Това, да превърнеш един сериен автомобил в нестандартна машина си иска умения, знания и опит.


AG Excalibur


Но дори и големите специалисти понякога попрекаляват с въплъщаването на вижданията си. А какво остава за по-малките компании или просто за ентусиастите, които искат да наложат своето виждане по темата за доработка на даден автомобил. При това, даже не говорим за сакралното облепяне с фолио, което е светая светих на повечето "гаражни тунинг специалисти".

В тунинга, както и при всичко останало, е необходимо да има мярка и да не се прекрачват някои граници. Иначе, в опита да се подобри даден автомобил може да се стигне прекалено далеч, И вместо божествена красота да се получи Франкенщайн на колела. Представяме ви 6 ярки примера за това, как в търсене на красотата се раждат чудовища:

6 автомобила, жертва на кошмарен тунинг (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Ю Несбю ( преди 2 години )
    Латвийският представител стана известен преди 6-7 години. Има материали в Нета, посветени на темата "Автомобил от пяна". Аз самият се запалих по подобен бодикит и дори нарязах арматурното табло на една от старите си коли с идеята с помощта на монтажна пяна да сменя интериора. Ами... Не е невъзможно, но си трябва предварителен план кое как да изглежда, как да се закрепва, изчаква се пяната добре да изсъхне, обработка с фина шглокка и се лепи подходящо фолио.
  • #1
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Според мен Крайслерът е идеен. Да, и той е уродлив, но по друг начин. За останалите съм съгласен.