IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-идиотския тунинг на Volkswagen Beetle

Американци увеличиха култовия германски модел до размерите на Hummer

Младият американец Скот Тапър и баща му направиха най-идиотския и безсмислен тунинг в историята - огромен Volkswagen Beetle с размерите на всъдехода Hummer. Двамата нарекоха проекта си Huge Bug, което може да се проведе като "Огромен бръмбар".


Volkswagen Beetle тунинг


Синът и бащата много харесвали култовия германски автомобил, но не можели да се примирят с идеята, че всички останали коли са по-големи от него. Затова решили да си направят огромен Volkswagen Beetle, който да ги радва със своя комфорт и простор.

В резултат на това каросерията претърпяла доста преработки, като се е увеличила с 40% във всички размери. За основа бил взет Volkswagen Beetle от 1959 година, който преминал през 3D скенер за създаване на математически модел.



За съжаление, оригиналните части в Huge Bug са минимални на брой - задните светлини и някои елементи в интериора. Проектът се основава на рамната платформа от пикапа Dodge, от него е взета и 5,7-литровия двигател. С други думи, за първи път в историята Volkswagen Beetle получи мощен V8.

Баща и син Тапър разказват, че Huge Bug предизвиква невероятен интерес по улиците - шофьорите често ги настигат нарочно, за да разпитат за автомобила. Някои им предлагат доста пари за тяхното необикновено творение, но засега те отказват всички оферти.

0 от 500