IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW не успя да скрие салона на новото i4

Снимки на интериора бяха публикувани преди официалната премиера

Официалната премиера и стартът на производството на новото BMW i4 не е далеч, но досега компанията така и не показва интериора на електрически седан. Снимки на салона обаче бяха публикувани в социалните мрежи и вече може да се добие пълна представа за него.


BMW i4


Още при създаването на i4 в BMW са ползвали за отправна точка купето 4-Series. Затова и сходството между двата модела е очевидно. Цифровият приборен панел е закачен за дисплея, като явно това е основният акцент на интериора. Двата екрана са идеално интегрирани, което създава усещане за един панел.

Ако се обърна внимание на волана и на лоста за превключване на скоростите, то ясно се забелязват няколко елемента в син цвят. Тоналността, използвана от BMW, подчертава, че този автомобил е с нулеви вредни емисии.


BMW i4


Облегалките на задните седалки може да бъдат свалени и така ще се образува плоско товарно пространство, което предлага голям обем от пространство за превозване на различни товари.

Официалната премиера на модела, сочен за директен конкурент на Tesla Model S, ще се състои в началото на този месец, като заедно със стандартните версии на седана ще бъде показана и модификацията, подготвена от M-подразделението на баварски производител.


BMW i4

Снимка: Motor

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    VAYK ( преди 2 години )
    Ускорението като на всяка кола със силов електрически агрегат на всяка ос над 500к.с. е съпоставимо с това на хиперавтомобил с ДВГ! Въпреки това дълбоко се съмнявам да е по - бърза от топ версиите на Тесла С, дори на Тесла 3!
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    FenIX ( преди 2 години )
    Замерват се емисиите отделени от съответния автомобил. Никой не добавя емисиите от ел.централи респективно рафинерии за горива. Или пък загубата по преносната мрежа на тока или пък емисиите на танкери и цистерни доставящи горивата. Ако се задълбае в темата може да се стигне и до това колко екологични са зводите произвеждащи стоманата, пластмасите, боите и тн. Или доколко могат да се рециклират материалите от които е направена колата и т.н. и т.н. Така че пълна картина на СО2 отпечатъка няма как
  • #3
    12 rate up comment 5 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 2 години )
    "нулеви вредни емисии"...каква подла лъжа...а с какво вървят?...с електричество...добивът на електричество с нулеви емисии ли е?....а производството на електричката с нулеви емисии ли е?...а добива на литиум?...а какво ще правим със старите батерии...пародия...
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Верно много малък таблет са пльоснали на таблото.
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    VAYK ( преди 2 години )
    И на това табло няма да може да се гледат филми!