IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда най-мощното BMW i4

Премиерата на топ-версията M50 е насрочена за 1 юни

След дълъг процес на разработка и не по-малко дълъг такъв на загатвания, серийната версия на електрическия седан BMW i4 бе представена през март тази година. Около месец по-късно, на автосалона в Шанхай, баварците показаха и по-агресивната версия i4 M Sport. Сега, марката се подготвя за дебюта на най-мощната за момента версия в гамата -  i4 M50, който ще отбележи официалната си премиера на 1 юни.


bmw i4 m50


Снимката, която виждате, се появи в Инстаграм, но скоро след това бе премахната. За щастие, редица сайтове успяха бързо да я свалят и вече всички можем да видим как ще изглежда спортният електромобил. Извън прекрасния син цвят на купето, i4 M50 се отличава и визуално от по-конвенционалната версия, като извън М-емблемата, има и други по-различни детайли.

Новата модификация има някои типични M Sport компоненти по екстериора. Сред тях са по-агресивна предна броня с по-големи отвори за въздух и по-широки матово черни странични степенки. Машината е и с нови специфични джанти с много спици и специален дизайн, завършен с диамантени отблясъци и лъскави черни детайли.

Определено,  BMW i4 M50 изглежда още по-агресивно и спортно от i4 M Sport. Към момента техническите данни все още са тайна, но това, което се знаеше и преди е, че моделът ще разполага с максимална мощност от 530 конски сили (390 kW), които ще позволяват ускорение от 0 до 100 км/ч за около 4 секунди. По отношение на пробега с едно зареждане на батериите, очаква се в този вариант той да е около 590 км, според цикъла WLTP. 

Извън новия спортен модел, очакват се и две по-базови версии на i4 със задно задвижване, наречени i4 eDrive35 и i4 eDrive40. Те ще имат по-ниска мощност, както и по-малък пробег. Цялата гама на електрическия седан ще бъде разкрита заедно с премиерата на М50 на 1 юни.

 

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Некакъв ( преди 2 години )
    А някой като мен, който живее в Западна Германия и отива на почивка в България на морето - повечето пъти с колата си за колко ли време ще стигне?
  • #6
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    2 тона ще удари ли тоя "спортен" шлеп?
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    новата визия на предницата е заради охлждането и хомологизация за писта на м4https://cdn.motor1.com/images/mgl/npYLk/s3/bmw-m4-gt3-grille.jpg
  • #4
    6 rate up comment 1 rate down comment
    !?? ( преди 2 години )
    и за кво му е тоя НОС, след като даже и не диша през него!!?
  • #3
    0 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    сложи разход 30kw на 100 км при скорости от 140 км.ч.и си отговори дали ще стигнеш до морето има реални тестове на порше от собственице които го ползват в същия скоростен режим с порше панамера с двг ами общо взето около 150 км. пробег
  • #2
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Jiko ( преди 2 години )
    Тези над 500 км пробег с тази кола,която е създадена за яко газ дали ще останат 250 км след има няма час .
  • #1
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    Всичко убаво.. ама си изглежда все такава грозотия с тая решетка! Просто не разбирам всички да ти казват, че е грозно, а ти на инат да обясняваш, че е много добре...