IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джей Зи и Бионсе са собствениците на рекордно скъпия Rolls-Royce Boat Tail

Знаменитото семейство вече е тествало автомобила и всичките му екстри

Само преди седмица Rolls-Royce представи Boat Tail - купе за 28 млн. долара, което ще се превърне в най-скъпия нов автомобил в света. От компанията обявиха, че имат три поръчки за модела, но не посочиха имена и не коментираха обявената в медиите цена.


Rolls-Royce Boat Tail


Според британското издание The Telegraph, първата бройка от модела е поръчана от холивудските суперзвезди Джей Зи и съпругата му Бионсе. Първоначално това изглежда като спекулация, но доказателствата са доста убедителни.

От Rolls-Royce обявиха, че в багажника на Boat Tail има специално отделение за бутилка Armand de Brignac, охладена точно до 6 градуса по Целзий, тъй като това е любимото шампанско на клиента. По случайност доскоро Джей Зи притежаваше 50% от компанията, която произвежда това вино, като е продал акциите си преди месец.


Rolls-Royce Boat Tail


На второ място - колата трябва да напомня живописните пътища на Лазурния бряг, а това е място, което двойката знаменитости често посещава и не пропуска да се радва на пикник на открито, което обяснява допълнителни пакет в багажника.

Шефът на дизайна на подразделението Coachbulid, което се занимава с разработка на специални автомобили на марката - Алекс Инес, допълнително намекна за това. Той каза, че е гостувал на собственика и на съпругата му, които обичат да водят именно такъв начин на живот. Инес допълни, че заедно с тях е изпробвал всичко на борда на колата с 250 км/ч, за да бъде сигурен, че няма никакви проблеми.

Още снимки на най-скъпия нов автомобил в света - вижте в галерията:

И накрая - Boat Tail е боядисан в различни сини цветове, но има един много специфичен нюанс в интериор, който компанията нарича Blue Ivy. А точно така се казва 9-годишната дъщеря на Джей Зи и Бионсе. Освен това, източникът на The Telegraph съобщава, че рапърът и продуцент се е подписал на решетка на радиатора, а съпругата му - под задната емблема. Двете звезди са оставили подписите си и върху колектора на двигателя.

Снимки: Rolls-Royce

0 от 500